Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Община Ловеч откри "Профил на купувача" на сайта си

Община Ловеч откри "Профил на купувача" в официалния си сайт. В него гражданите ще могат да намерят подробна информация за всички обществени поръчки на общината.

В профила ще бъдат обявявани всички документи, които са свързани или отразяват провеждането на процедурите и изпълнението на договорите за обществени поръчки.

Ще се публикуват приетите вътрешни правила за възлагане на обществени поръчки, договорите, допълнителните споразумения за изменения на договорите, документите, които са основание за извършване на плащане, информация за датата и размера на всяко извършено плащане по договорите за обществени поръчки и по договорите за подизпълнение. Ще има също информация за датата и основанието за приключване или прекратяване на договорите и информация за датата за освобождаване на гаранциите за изпълнение на всеки договор.

Чрез новия "Профил на купувача" община Ловеч осигурява публичност и пълна прозрачност на обществените поръчки и дава възможност да се осъществява контрол от страна на обществеността и съответните органи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!