Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечелете билети за концерта на Сара Брайтман

Снимка: ЕПА/БГНЕС



На 12-и ноември за първи път в България концерт ще изнесе "кралицата на мюзикъла" Сара Брайтман. В Арена Армеец ще прозвучат най-големите хитове в нейния репертоар.

Здравей, България! Очаквам с нетърпение да пея за вас на 12-и ноември! Това ще бъде първият ми концерт във вашата страна. И ви обещавам, че това ще бъде вечер, изпълнена с магия и чудеса, каза Сара Брайтман за българската публика.

Звездата избра да си партнира със Симфоничния оркестър на Българското национално радио в този красив и вълнуващ музикален спектакъл.

Продукцията се оказа дори по-голяма, отколкото очаквах, но това е шоуто на Сара Брайтман, известно с това, че е много атрактивно и грандиозно! Ще имаме 51 души оркестър на сцената, Сара Брайтман пътува с група от още 10 души. Спектакълът ще бъде наистина страхотен! Сцената също ще бъде доста голяма – 25 м широчина на 15 м дълбочина. Всичко е така, все едно че правим концерт на стадион, каза Петър Петров от музикалната компания – организатор на грандиозното събитие.

Чуйте в звуковия файл цялото интервю на Росица Кавалджиева с Петър Петров.

Един от слушателите на Българското национално радио ще получи великолепен подарък – билети за концерта на Сара Брайтман на 12-и ноември в "Арена Армеец"! Можете да заявите Вашето желание за участие в томболата до 31-и октомври на електронната поща castadiva@bnr.bg Жребият ще бъде изтеглен на 2-ри ноември в предаването за музикално-сценични изкуства "Каста дива" по програма "Хоризонт" /20 - 22 ч./.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!