Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Премиерът е получил последна информация за разследванията на показните разстрели

Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов тази вечер е бил в сградата на МВР, за да получи последна информация от ръководството на министерството за разследването на последните показни разстрели. Това потвърдиха за "Хоризонт" източници от МВР.

По наша информация, Борисов е разговарял с вътрешния министър Веселин Вучков и главния секретар на МВР Светлозар Лазаров. Темите, които са били обсъждани, са свързани с разследването на покушението над строителния предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия в София, убийството на Димитър Стоянов в Пловдив, както и пресаташето на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова. За момента обаче от МВР не съобщават на какъв етап са разследванията по случаите.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Енергийната независимост на България са обсъждали Джон Кери и Бойко Борисов

Енергийната диверсификация в България и създаването на план за енергийно развитие на страната ни са били сред основните акценти в разговорите между американския държавен секретар Джон Кери и българския министър-председател Бойко Борисов.На..

публикувано на 15.01.15 в 14:29
Кристалина Георгиева, Бойко Борисов

Бойко Борисов и Кристалина Георгиева обсъдиха проблеми на сигурността и еврофондовете

Предизвикателствата пред сигурността на Европа и света, в контекста на терористичните нападения в Париж, са били сред основните теми на разговор на срещата на премиера Бойко Борисов със заместник-председателя на Европейската комисия Кристалина..

публикувано на 12.01.15 в 15:59

Бойко Борисов: България има огромни шансове да добива и изнася газ

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с европейския комисар по регионалната политика Корина Крецу в Брюксел. По време на срещата премиерът и еврокомисарят по регионалната политика се договориха да се изработи съвместен план за действия през..

публикувано на 12.01.15 в 15:17