Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заместник-министърът на туризма Бранимир Ботев е освободен от поста

Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов освободи от постта му заместник-министъра на туризма Бранимир Ботев. Длъжността ще бъде поета от Ирена Георгиева.

От пресслужбата на Министерския съвет уточняват, че Георгиева е с 25-годишен управленски опит в сферата на туризма. Била е президент на Групата на националните туристически агенти и туроператорски агенции на Европейския съюз, както и председател на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти. Участвала е в ръководствата на няколко туристически агенции.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Българи на помощ на държавния туризъм

Излиза отново, че туристическият бранш, в който като собственици голяма част са политическите и криминални мутри на прехода, бивши държавници, осребрили постовете си и откровени сутеньори и контрабандисти, за пореден път се опитва да ни ограбва. И то след..

публикувано на 05.02.15 в 12:35

За развитие на зимния планински туризъм настоява министър Николина Ангелкова

България е на едно от последните места в Европа по съоръжения за зимен планински туризъм. Това обяви министър Николина Ангелкова и настоя за мерки за развитие на сектора.  Това сравнение се прави с ресурсите за ски в други европейски конкурентни на..

публикувано на 30.01.15 в 19:23

Общини развиват литературния туризъм

Нов проект на Клуб „Отворено общество“ ще обедини усилията на Общините Стара Загора, Раднево, Чирпан и  Казанлък  за развитието на литературния  туризъм в региона. Проектът се нарича „Неутъпкани пътеки до отворени врати“ и трябва да бъде..

публикувано на 30.01.15 в 16:36