Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

EVN България и сдружението „Моята еОбщина“ в Стара Загора стартират съвместна кампания за информиране на клиенти

Снимка: БГНЕС

От 2015 г. клиентите на ЕVN България на територията на Община Стара Загора могат да използват електронната услуга за подаване на сигнали,  запитвания и предложения на Сдружение с нестопанска цел „Моята еОбщина“ Стара Загора (http://estarazagora.info/). По този начин на разположение е още един модерен канал за информация, касаеща доставките на електроенергия. Иновативната инициатива „Моята еОбщина“  е нов проект за бърза комуникация между граждани и институции. Тя е осъществена със сътрудничеството на обществения посредник на Община Стара Загора г-жа Павлина Делчева. Въз основа на съвместната тристранна инициатива всеки постъпил сигнал, въпрос или предложение се предава автоматично към EVN България. Дружеството приема, разглежда и отговаря своевременно на постъпилите клиентски запитвания. За да се подобри информираността на клиентите,  решенията на отделните казуси се публикуват на платформата, като съблюдават изискванията за защита на личните данни.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

22 избирателни секции ще има в община Болярово

22 избирателни секции, от които една подвижна, ще бъдат разкрити на територията на община Болярово за предстоящите избори на 9 юни. Машинно ще се гласува в две от тях, съобщи кметът на Болярово Христо Христов.  По една избирателна секция ще има във..

публикувано на 29.05.24 в 16:46
Снимка : архив - община Стара Загора

Пето ОУ победи в пластмасовата надпревара със събрани 435 кг боклук в Стара Загора

Пето ОУ „Митьо Станев“ е победител от междуучилищната състезателна инициатива за събиране на отпадъци „Не цикли, а рециклирай! За по-чиста околна среда!“, която се проведе през целия май. Възпитаниците на основното училище са успели да..

публикувано на 29.05.24 в 16:08

За партиите представителството на ромите в структурите им е нежелано

В основата на проблемите пред ромската общност стоят образованието, инфраструктурата и безработицата.  Това заяви в студиото на Радио Стара Загора Ганчо Илиев, управител на „Свят без граници". В отговор на въпрос той каза, че не е срещнал партия или..

публикувано на 29.05.24 в 15:56

Ученици организират благотворителн търг за деца

Тази вечер в Градската художествена галерия  от 18 часа учениците от Природоматематическата гимназия „Гео Милев“  в Стара Загора организират благотворителен търг-изложба „Стара Загора в рамки“. Мотото на търга е "Картина за Вас, щастие за тях!". 12-те..

публикувано на 29.05.24 в 15:52

Колко нощувки има в тридневна екскурзия?

Тридневна екскурзия е причина за двудневни коментари. Става дума за условието на задача по математика за малките матури на четвъртокласниците. Една част от децата, родителите и техни преподаватели изразиха мнение, че условието е неточно, което..

публикувано на 29.05.24 в 15:40

В община Болярово започват работа по важни проекти

В община Болярово започва реализацията на важни инфраструктурни проекти, съобщи кметът Христо Христов.  Основен ремонт и саниране ще се извърши на 130-годишното читалище „Ана Маймункова“ в село Воден. „Договорът за читалището, което е най-старото в..

публикувано на 29.05.24 в 15:30
Снимка: ДКТ

Детската театрална школа на Кукления театър с премиера на „Питър Пан“

Детската театрална школа към Кукления театър на Стара Загора има премиера на 1 юни, Международния ден на детето.  Децата от школата ще представят пред малките и порастнали деца от публиката спектакъла ПИТЪР ПАН по Джеймс Матю Бари. Ръководителите на..

публикувано на 29.05.24 в 14:17

Тече процедура по кандидатстване за високотехнологични помощни средства

Общо 10 заявления са подадени към момента по проект „Предоставяне на помощни средства за лица с трайни увреждания“ по Националния план за възстановяване и устойчивост. Това съобщи Петя Чакърова, директорът на Регионална дирекция „Социално..

публикувано на 29.05.24 в 12:26

Как ще се гласува с изгубени, откраднати или невалидни документи?

Български граждани, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи - лична карта или паспорт, защото са изгубени, откраднати, повредени, унищожени, или с изтекъл срок - имат възможност да гласуват, като задължително условие е да..

публикувано на 29.05.24 в 11:39

Момиче е в болница след ПТП

На 27 май, около 02:25 ч., в с. Манолово, общ. Павел баня, по ул. "Цар Борис III" (част от първокласен път I-6), се е движил л.а. "БМВ" управляван от 18-годишен мъж. На десен завой водачът изгубил контрол над автомобила, който излязъл от пътното..

публикувано на 29.05.24 в 11:15