Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметовете на Девня, Дългопол и Вълчи дол ще бъдат кандидати на АБВ на местните избори

Снимка: БГНЕС

Досегашните кметове на три варненски общини - Девня, Дългопол и Вълчи дол ще бъдат кандидати на партия АБВ на предстоящите местни избори. Това съобщи заместник-председателят на партията Румен Петков. Досега от АБВ са утвърдили 80 кандидати за кметове в цялата страна. Румен Петков обясни каква е амбицията на партията за местните избори.

Ние ще търсим около 200 000 гласа, което практически означава удвояване на резултата, който имахме на парламентарната кампания, и твърдя, че ще бъдем партията с най-голям ръст. Не само защото в периода от парламентарните избори досега утвърдихме нашите структури - практически имаме структури във всички региони, но и защото сме с най-успешния политически сезон зад гърба си. Политическа партия АБВ и вицепремиерът Калфин като наш представител в изпълнителната власт всъщност реализираха една много трудна, много тежка политика, заяви заместник-председателят на АБВ Румен Петков.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Подписи за регистрация за участие в местните избори събира АБВ в Шумен, Велики Преслав, Нови Пазар, Смядово и Каспичан

Над 500 подписа за регистрация за участие в местните избори на 25 октомври трябва да съберем до 27 август, за да имаме време след това, до края на месеца, да изпратим бланките в централното ръководство на АБВ в София", това каза за Радио Шумен общинският..

публикувано на 18.08.15 в 15:02

Ем. Милчева: АБВ е единствената партия, която би могла да защити бившия шеф на разузнаването

Единствената политическа сила, която бихме очаквали да защити осъдения на първа инстанция на 10 години затвор бивш шеф на разузнаването Кирчо Киров, е АБВ. Той изкара своето управление и беше назначен в първия мандат на бившия президент Георги..

публикувано на 09.08.15 в 12:44

Бивш зам.-кмет от екипа на покойната Росица Янакиева е кандидатът на АБВ за кмет на Перник

Петър Първанов влиза в кметската надпревара с амбицията да даде нова, модерна визия на родния си град. За да представи лично кандидатурата му в Перник бе зам.-председателят на партията и вицепремиер Ивайло Калфин. Петър Първанов е млад,..

публикувано на 06.08.15 в 19:12