Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Ямбол избират инвеститор на годината

Снимка: www.bgural.ru

В Областна администрация – Ямбол днес следобед ще бъдат връчени наградите "Инвеститор на годината" . Конкурсът за десета поредна година популяризира фирмите и организациите с принос към икономиката на областта. От създаването на инициативата през 2006 година до днес в конкурса Инвеститор на годината са взели участие повече от 80 фирми, направили своите инвестиции в област Ямбол. Номинирани и отличени са инвеститори в три категории, съобщава сътрудникът ни Румяна Стефанова:





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В битката за земя производители палят стърнища на свои колеги

Земеделски производители у нас целенасочено палят стърнищата на свои колеги, заради което впоследствие потърпевшите губят право на европейски субсидии. Сигнали за подобни притеснителни практики в конкуренцията за земеделска земя се появяват в..

публикувано на 18.07.24 в 16:06

Умишлен палеж в село Димитриево, община Чирпан, има изгорели къщи

Пожар е избухнал в село Димитриево, община Чирпан. С огъня се борят шест екипа на пожарната, на място е и кметът на община Чирпан - Ивайло Крачолов и областният управител на Стара Загора Методи Марков.  Пожарът е умишлен, а извършителят е..

публикувано на 18.07.24 в 15:09

Пожар изгори къщи в Димитриево, спират влаковете към Меричлери

Пожар избухна в чирпанското село Димитриево. Огънят е засегнал няколко къщи и дворни места. Преустановява се движението на влаковете в участъка до загасянето на пожара.  Сигнал за пожара е подаден в 11,36 часа днес. На място са изпратени шест екипа..

публикувано на 18.07.24 в 14:47
Снимки: МВР - Хасково

В Димитровград задържаха голямо количество нелегално оръжие и боеприпаси

Голямо количество нелегално оръжие и боеприпаси задържаха служители на ГДБОП в Димитровград.  Двама мъже на 58 и 42 години са задържани за 72 часа, повдигнато им е обвинение за държане на оръжие и продажба и отчуждаване на оръжията. Част оръжията са..

публикувано на 18.07.24 в 13:30

Павел баня отбеляза 187 години от рождението на Васил Левски

С поднасяне на венци и цветя павелбанци отбелязаха тази сутрин 187 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски. Събитието бе пред едноименния бюст - паметник, дело на скулптура проф. Димитър Рашков. “ Има дати в календара, които..

публикувано на 18.07.24 в 12:09

В Казанлък се преклониха пред Апостола

С рецитал на стихове и песни, изпълнени от децата на Казанлък премина честването на 187 години рождението на Васил Левски в Града на розите. Силното изпълнение на стихотворението “Левски”, написано от Цветан Ангелов и изпълнено от 7 годишния..

публикувано на 18.07.24 в 12:04

Старозагорци почетоха 187 години от рождението на Левски

Със заупокойна панихида, отслужена от свещеници от Старозагорската епархия, започна общоградският ритуал в Стара Загора, с който бяха почетени 187 години от рождението на Апостола на Свободата Васил Левски. „187 години безсмъртие! 187 години..

публикувано на 18.07.24 в 11:57

Откраднаха климатик в Стара Загора

Двама мъже са задържани за кражба на климатик в Стара Загора, съобщават от областната дирекция на полицията. Сигнал за престъплението е получен вчера малко преди 12 часа в оперативна дежурна част на Първо районно управление. Пострадалите са обяснили,..

публикувано на 18.07.24 в 11:34
Снимка: Даниела Костова

Овладян е пожарът с. Воден, около 35 къщи са изгорели

Продължава гасенето на пожара в крайграничната община Болярово. Към момента в най-засегнатото село Воден ситуацията е сравнително спокойна. По първоначална информация са изгорели около 35 къщи, тепърва ще се прави оглед за уточняване на щетите. Пожарът..

публикувано на 18.07.24 в 11:33

Доброволците от Стара Загора бориха огъня с 10-годишна екипировка

Десетгодишна и неподходяща за борба с пожарите е екипировката на доброволното формирование за овладяване на бедствия и аварии към община Стара Загора, съобщи в предаването „Репортер“ заместник-ръководителят му Александър Мечев. От създаването на..

публикувано на 18.07.24 в 09:36