Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Деян Топалски срещу Даниел Илиев е кулминацията в "Нощ на истината" в "Универсиада"

Снимка: БГНЕС

На 7 октомври зала "Универсиада" ще бъде домакин на едно от най-грандиозните състезания в професионалния кикбокс - "Нощ на истината". Програмата на галата ще включва девет срещи.

На ринга срещу полякиня ще излезе най-изявената ни състезателка в тези спортове Галина Иванова. Най-интересният двубой при мъжете ще бъде между ММА шампиона Деян Топалски и Даниел Иванов. Битката ще е по правилата на най-тежкия стил в този спорт – К1.

Относно мача ми няма кой знае какво да коментирам, най-добре ще се види на ринга. Преди мачове не си позволявам много да коментирам развоя на срещата или противника. Ще излезем на ринга и съм убеден в победата си 100 процента. Дали ще е по точки, дали ще е преди последния съдийски сигнал - за мен няма значение. Ще се опитам да зарадвам публиката с едно отказване на противника преди края на времето. Вярвам, че съм добре подготвен. Натрупаха ми се няколко мача през последните месеци и усещам, че вървя доста добре. Качвам нивото и се запазих от тежки травми. На 7 октомври ще покажа най-доброто от себе си. Пак казвам - никакво съмнение нямам кой ще е победителят. На 100 процента съм убеден във възможностите си. Не подценявам Дани в никакъв случай, но при всички положения смятам, че съм по-добрия и по-опитния. Трябва и да го докажа, най-важното, сподели Деян Топалски.

Всичко ще се реши на ринга, заяви Даниел Илиев.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!