Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Веско Ешкенази и Людмил Ангелов правят жест към хората от Хитрино

Веско Ешкенази

Ден след случилото се в Хитрино, известният наш цигулар и концертмайстор на Кралския "Концертгебау оркестър" в Амстердам Веско Ешкенази написа на стената си във фейсбук:  

Ние сме съпричастни с трагедията в Хитрино и затова ще дарим средствата от продажбата на нашия нов диск "Танго", набрани в четвъртък, 15-ти декември! Заповядайте на 15-ти декември в 18.30 ч. на щанда на ЕСПА, на Немския коледен базар в столицата, за да закупите диск и по този начин да помогнете на хората в Хитрино. Закупените от вас дискове ще бъдат разписвани специално за вас от нас двамата с Людмил Ангелов! Не пропускайте в навечерието на Коледа заедно да направим този прекрасен жест за нашите сънародници!

Пред Радио София Веско Ешкенази сподели за спонтанното им решение с Людмил Ангелов утре вечер да дават автографи на тези, които ще отидат да си купят диск с благотворителна цел. 

Вижте повече

Преди дни Веско Ешкенази получи номинация за "Грами". За нея и за очакванията на самата церемония и обявяването на победителите очаквайте специалното интервю на Даниела Бенишева в предаването "Арте Вива" в събота, 17 декември, след 15.00 ч.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!