Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Верея" загуби и в Бистрица

Снимка: БФС

Поредна загуба записа старозагорският "Верея" в Група А от Втората осмица във футболния ни елит. Възпитаниците на Иван Вутов загубиха с 2:0 като гост на "Витоша" Бистрица.

Така старозагорци продължават да имат едва 6 точки и чакат плейофите за оставане, където по всяка вероятност ще срещнат един измежду отборите на "Септември" и "Дунав". Преди това, в последния кръг от своята група верейци приемат на 1 май, сряда, от 19:30 часа "Ботев" Враца.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Силни изяви на плувци от „Траяна“

От днес до неделя в Пазарджик се провежда Държавния лично-отборен шампионат по плуване за юноши и девойки младша възраст.   „С голям отбор сме, очакваме добри класирания в тази възраст“, съобщи за радио „Стара Загора“ Стефан Вачев, треньор в..

публикувано на 19.07.24 в 13:58

Пореден аржентинец в Стара Загора

"Берое" подписа с аржентинския футболист Кевин Сейхас , съобщиха от клуба. 26-годишният Сейхас е играл в младежката формация на "Ривър Плейт" преди да замине за Италия, където играе две години, а след това носи екипа на португалския "Арука".  В..

публикувано на 18.07.24 в 12:01

Футболната легенда на Стара Загора Георги Белчев на 80 години с троен празник

Днес празнувам своя 80-годишен юбилей, годишнина от подписването на гражданския си брак и 50 години от прекратяване на футболната си кариера, каза големият старозагорски футболист в присъствието на кмета на града Живко Тодоров, Петко Крумов, началник на..

публикувано на 17.07.24 в 22:18

23 медала извоюваха състезатели по скокове на батут и пътека

В Габрово бе проведено Държавното първенство – финали по скокове на батут и пътека. Старозагорските състезатели извоюваха второ място и купа в отборното класиране и общо 23 медала. 15 от тях са златни, три са сребърни и пет бронзови. Първи..

публикувано на 17.07.24 в 16:12

Бадминтонистите са домакини на важно състезание

В петък в старозагорската спортна зала „Иван Вазов“ ще започнат двубоите от турнир по бадминтон от Националната верига. Надпреварата трябваше да бъде в Свиленград, но заради ремонт на новата зала там се наложи старозагорци да поемат..

публикувано на 17.07.24 в 15:26

Волейболистите до 18 години ще играят срещу лидерите

В София и Пловдив са мачовете от Европейското първенство по волейбол за юноши до 18 години. В група I българският национален отбор има три успеха, срещу Португалия, Украйна и Австрия и една загуба от Финландия. Днес нашите национали играят..

публикувано на 15.07.24 в 14:25

Старозагорски бадминтонисти играят в Истанбул

В Истанбул се провеждат два турнира по бадминтон. В Открития шампионат за юноши и девойки до 17 години от Европейската верига в тази възраст участва Теодор Митев. „Той победи в 1/16 финала и днес играе 1/8 финал срещу представител на..

публикувано на 12.07.24 в 14:20

Футболните страсти през погледа на дамите на Радио Стара Загора и един скромен водещ

Футболните емоции завладяха Стария континент в последния месец. Б роени часове преди големия финал между Испания и Англия студиото на Радио Стара Загора бе превзето от дамите, за които най-великата игра не е досадното и шумно занимание, което извиква..

публикувано на 12.07.24 в 12:24
СНИМКА: gong.bg

Годой обратно в "Берое"

Аржентинецът нападател Леандро Годой отново ще носи екипа на ПФК "Берое". Това потвърдиха днес от старозагорския футболен клуба. 23-годишният нападател се завръща под Аязмото след период под наем в Дефенса и Хустисия в родината си. "Кошмара", както е..

публикувано на 11.07.24 в 22:26

280 деца стартираха в турнира „Синьо лято“

В петък в Сандански ще бъде началото на Държавното първенство по плуване за деца във възраст 11-12 години. „Ще участваме със 17 деца, осем момичета и девет момчета“, съобщи за радио „Стара Загора“ Стефан Вачев, треньор в старозагорския клуб..

публикувано на 10.07.24 в 14:32