Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

В Казанлък търсят шофьори, кондуктори и механици за новите 7 електробуса

Снимка: БГНЕС

Община Казанлък набира кандидати за длъжностите „Изпълнител-шофьор автобус”, „Кондуктор”, „Механик МПС” и „Диспечер, транспортни средства“ за обществения превоз на пътници по вътрешноградските линии на територията на града.

Бъдещите шофьори и кондуктори ще работят на новите 7 електробуса, които Община Казанлък предстои да пусне в експлоатация тази есен по проекта "Интегриран градски транспорт на град Казанлък”. Те ще обхванат цялата мрежа на градския транспорт.

Изискванията към кандидатите за шофьор на автобус са да имат минимум средно образование, да притежават свидетелство за управление на МПС-категория „Д“ с минимум професионален опит – 3 години, като водач на автобус. Необходими документи:

1. Заявление от кандидата /свободен текст/
2. Автобиография /СV/.
3. Други документи:
• диплома за завършена средно образование - копие;
• свидетелство за управление на МПС-категория „Д“- копие;
• валидно удостоверение за психологическа годност на кандидата за извършване на превоз на пътници-копие;
• валидна карта за квалификация на водача, издадена по реда на чл. 7б, ал. 5 от Закона за автомобилните превози.

Кандидатите за кондуктори трябва да са също с минимум завършено средно образование, като опит на позицията не се изисква. Необходими документи:

1.Заявление от кандидата /свободен текст/
2.Автобиография /СV/.
3.Диплома за завършено средно образование – копие 

Механиците също трябва да са с минимум средно образование, Свидетелство за управление на МПС-категория „Д“ и с поне 3 години професионален опит, като водачи на автобус. Необходими документи:

1.Заявление от кандидата /свободен текст/
2.Автобиография /СV/.
3.Други документи:
• диплома за завършена средно образование - копие;
• свидетелство за управление на МПС-категория „Д“- копие;
• валидно удостоверение за психологическа годност на кандидата за извършване на превоз на пътници-копие;
• валидна карта за квалификация на водача, издадена по реда на чл. 7б, ал. 5 от Закона за автомобилните превози.

Кандидатите за диспечери трябва да са със завършено средно образование и 3 години професионален опит. Необходими документи:

1.Заявление от кандидата /свободен текст/
2.Автобиография /СV/.
3.Диплома за завършено средно образование – копие
4. Работа с компютърни програми.

Трудовите договори са с 6 месеца срок на изпитване. Документите се приемат до 17.00 часа на 20.08.2020 година в сградата на Община Казанлък, бул. „Розова долина“ № 6, Информационен център, гише № 2 - Деловодство.

Длъжностите са обявени на сайта на Община Казналък и в Дирекция „Бюро по труда”.


Още от категорията

Ползоотворни срещи за плана за интегрирано развитие на Община Казанлък

Като ползотворни определи екипът на Община Казанлък срещите с четири фокус групи, като част от дейностите за разработване на План за интегрирано развитие на община Казанлък за следващия програмен период. На участниците в срещите бе представен анализ на..

публикувано на 18.09.20 в 19:56

Първа копка на нов търговски комплекс в Ямбол

В Ямбол беше направена първата копка, с която „Зет Естейт ЕООД“ стартира строителството на новия търговски комплекс „Ямбол Парк“. Той ще бъде разположен на кръстовището на два основни булеварда – „Граф Игнатиев" и „Крайречен“. Търговският център ще..

публикувано на 18.09.20 в 19:53

Първа среща със съседни общини за създаване на партньорски проекти с европейско финансиране се проведе в община Казанлък

Среща със съседни общини за създаване на партньорство за изработка на общи проекти с европейско финансиране през следващия програмен период 2021 – 2027 се проведе днес в Зала 6 на Община Казанлък. Срещата бе по инициатива на Кмета Галина Стоянова и с..

публикувано на 18.09.20 в 19:49

В област Стара Загора новата учебна година протича нормално

Трябва да намерим баланса по опазване живота и здравето на децата и провеждане на образователен и възпитателен процес в условия на спазване на изискванията на противоепидемичните мерки, заяви в интервю за радио Стара Загора Татяна Димитрова, началник..

публикувано на 18.09.20 в 17:01

Откриха юбилейна изложба в Сливен

Юбилейна изложба „30 години Дружество на художниците в Сливен“ бе открита в галерия „Май“ в града .  „Рисуването е това, което ни сплотява, рисуването е това, което ни дава сили,“ каза председателят на дружеството Румен Спасов. Организацията е..

публикувано на 18.09.20 в 16:36

Отпуснаха средства за ремонта на читалище "Светлина" в Шипка

Министерство на културата осигури близо 100 000 лева за ремонт на емблематичното читалище „Светлина 1861“ в Шипка. То е строено през първите 30 години на миналия век, с изключителното участие на доброволци и е умалено копие на Народния театър „Иван..

публикувано на 18.09.20 в 14:06

Без общоградски ритуал в Стара Загора за Деня на Независимостта

На 22 септември 2020 г. се навършват 112 години от обявяване на Независимостта на България. През 1908 година във Вeликo Търнoвo княз Фeрдинaнд c мaнифecт oбявявa нeзaвиcимocттa нa Бългaрия. C тoзи aкт ce oтхвърлят пocлeднитe вacaлни връзки c..

публикувано на 18.09.20 в 14:04

Митническото бюро в Стара Загора е затворено до 21. 09. заради случай на КОВИД-19

Митническото бюро в Стара Загора не обслужва клиенти днес, заради случай на КОВИД 19, диагностициран при един от служителите. В момента оттам не могат да се освободят стоки, информира за радио Стара Загора Вяра Генова, началник на пресцентъра на Агенция..

публикувано на 18.09.20 в 13:16

За планетариума в Стара Загора вече са осигурени 170 хил. лв.

Астрономическа обсерватория „Юрий Гагарин“ в Стара Загора спечели проект за 150 хил. лв. пред   Министерство на образованието за оборудването на планетариума. Това съобщи директорът на обсерваторията доц Алексей Стоев. Старата техника беше..

публикувано на 18.09.20 в 12:55

„Мини Марица-Изток” с отличие от Международната конференция по геомеханика

С три доклада участваха представителите на „ Мини Марица-Изток” ЕАД  в ІХ-та Международна конференция по геомеханика - IGC'2020 в курорта "Св. Св. Константин и Елена" край Варна. В програмата се включиха български и чужди учени,..

публикувано на 18.09.20 в 10:45