Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ФК "Мини Марица изток" отстъпи у дома на "Елтемир" Крън

Двубоят на кръга в областна група, зона "Стара Загора" се игра в Раднево този уикенд. Съперници бяха съставите на ФК "Мини Марица изток" Раднево и "Елтемир" Крън. И двата отбора са в челната тройка на временното класиране в първенството на четвъртото ниво на родния ни футбол. "За съжаление мачът започна трудно за нас, като още в първите 15 минути на срещата получихме две попадения и гостите от Крън поведоха с 2:0. Изравнихме играта, а през второто полувреме направихме 3 смени в състава ни и играта видимо бе с наше превъзходство до края на срещата. Стигнахме обаче само до едно попадение десетина минути преди края на двубоя. За повече просто нямахме сили до края на мача. Сега се надявам да сме си взели поуки от загубата, но както вече подчертах, тактическите ни планове просто се промениха с оглед развоя и резултата в полза на гостите. Следващият кръг почиваме, като към момента не сме предвидили контролна среща, защото просто няма свободни състави. Ще наблегнем на сериозни тренировки и се надявам в оставащите немалко мачове да покажем доста по-добра игра и да печелим", заяви Даниел Петров, наставник на ФК "Мини Марица изток" Раднево.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Зелените пирамиди - бягане и колоездене в парк "Бедечка"

Творчески колектив "На улицата" и КК "Берое" са организатори на състезанието "Зелените пирамиди" в Стара Загора на 22 и 23 юни. Инициативата е част от второто издание  на алтернативния фестивал с кауза "На зелено" или "Бедечка фест".  Участието в..

публикувано на 21.06.24 в 16:42

Фехтовачите ще стартират през есента с домакински турнир

В момента възпитаниците на клуб по фехтовка „Железник“ водят лек тренировъчен режим преди лятната пауза. Те няма да прекратяват занимания, а от началото на следващия месец най-малките ще имат лагер край морето, съвместно с бургаски клуб и..

публикувано на 21.06.24 в 16:02

Старозагорски бадминтонистки са на турнир в Нови Сад

В сръбския град Нови Сад се провежда голям международен турнир по бадминтон. Две от възпитаничките на СК „Бадминтон – Стара Загора“ участват в това състезание, Калина Косева във възраст до 13 години и Елица Божилова до 15. „Играят доста..

публикувано на 21.06.24 в 15:48

Стара Загора ще е домакин на първенство по футбег

Четири дни майсторство и запомнящи се емоции обещават организаторите от СК „Ърбан Комба Футбег“ на 24-тото Европейско първенство по футбег. Състезанията ще се проведат на кортовете за бадминтон в парк „Митрополит Методий Кусев“, от 10:00 до 20:00 часа..

публикувано на 21.06.24 в 11:29

Треньорът Трифон Панев напуска школата на "Берое"

Младият футболен треньор Трифон Панев обяви, че напуска школата на ПФК "Берое". Младият специалист оповести решението си чрез публикация във фейсбук, в която изразява благодарност към всички през отминалите години. "Всяко начало има своя край", пише в..

публикувано на 21.06.24 в 08:26

Оотборна титла за бойци от клуб „Атила“

Първо място в отборното класиране извоюва старозагорският клуб „Атила“ при участието си в Националния шампионат по граплинг в София. От името на клуба в надпреварата участваха 52 бойци, които тренират в Стара Загора, а някои отскоро и в Гурково..

публикувано на 20.06.24 в 09:30

Мария Атанасова отново е на лагер с националния отбор

Подготовка с националния отбор по спортна стрелба води възпитаничката на клуб „Августа 1992“ Мария Атанасова. Тя бе на лагер с националния отбор и преди Европейското първенство в началото на месеца. „Стараем се да подобрим някои неща, за да се..

публикувано на 19.06.24 в 15:01

Баскетболна националка се завърна в Стара Загора

Националката на България по баскетбол за жени Александра Петрова отново ще играе за "Берое Стара Загора", след като днес подписа договор с клуба. През новия сезон се очаква да бъде с важна роля в състава, съобщиха от старозагорския тим чрез..

публикувано на 18.06.24 в 15:21

Джудистите завършиха сезона

С участие в две състезания приключиха състезателния сезон възпитаниците на клуб по джудо „Недьо Ранчев“. В Румъния бе проведено Балканско първенство, в което, в категория до 46 кг. се изяви Александър Николов, воден от своя треньор в..

публикувано на 18.06.24 в 09:28

Четири медала извоюваха борците

В събота в залата по борба в Стара Загора ще бъдат проведени Ученически игри по борба. „Състезанието е за ученици в 5-ти и 6-ти клас, които не учат в спортни училища“, уточни пред радио „Стара Загора“ Даяна Стойчева, треньор и състезател в клуб..

публикувано на 17.06.24 в 14:36