Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Време е за гласуване във фотоконкурса „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021

Спомените от #Лято2021 на децата, запечатани във фотографиите, участващи в конкурса „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021г. вече са достъпни за аудиторията.

Припомняме, че Община Хасково обяви фотоконкурс „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021, за да предизвика децата от Хасково и цялата страна да изразят своята любов към нашия град със средствата на фотографията. В конкурса се включиха 12 автори с 32 снимки. Освен ученици от Хасково, в конкурса свои снимки изпратиха деца от Кърджали и с. Шейново, община Казанлък. Снимките и имената на авторите им са качени на фейсбук страницата на община Хасково, където всеки може да гласува за своята снимка-фаворит.

Същите фотографии са качени и в Инстаграм профила на община Хасково - haskovo.municipality, където също може да се гласува.

Гласуването в социалните мрежи ще продължи до 22 септември 2021г. Професионално жури също ще даде своите оценки, а община Хасково ще връчи следните награди:

Първа възрастова група – 1 - 4 клас

Втора възрастова група – 5 - 7 клас

Трета възрастова група – 8 - 12 клас

Награда за най-много реакции във Фейсбук

Награда за най-много реакции в Инстаграм

Голямата награда на журито

Наградата на Кмета на община Хасково

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 23 септември. Подкрепете тези, които с много позитивизъм и усмивки казаха чрез фотообектива „Аз обичам Хасково“! 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В Стара Загора отбелязват Деня на Тракия

На 26 март 2024 г. се навършват 111 г. от  извършването на един от най-великите военни подвизи в новата ни история  – под командването на генерал-майор Георги Вазов, непревземаемата турска крепост Одрин е превзета от Втора българска армия. В знак за..

публикувано на 15.03.24 в 11:38

По-интересното лице на науките на образователния форум „Месец на науките и изкуствата“

Стотици ученици от Стара Загора посетиха второто издание на  образователния форум „Месец на науките и изкуствата“ в РБ „Захарий Княжевски“, който се провежда през целия месец. Събитието се организира от младите омбудсмани и обществения посредник на..

публикувано на 14.03.24 в 15:32

Кукери ще огласят с чанове и хлопки Стара Загора

Стара Загора посреща XXIII  Фестивал на маскарадните игри на 23 март (събота) .  Античният форум „Августа Tраяна“ отново ще бъде сцена за стотици кукери, бабугери, арапи, старци и други шумни и колоритни персонажи от цялата страна. Хлопки и чанове ще..

публикувано на 13.03.24 в 10:09

Представят книгата на Пенка Павлова "Златният глас на Тракия"

Наричаха Пенка Павлова "златният глас на Тракия" . Така се казва и книгата събрала между кориците си живота и творчеството на народната изпълнителка. Най-известните й песни, между които "Злато моме, "Първом, първом", "Маринчице, гиздава девойко",..

публикувано на 04.03.24 в 19:45

Класация "Славейче 2023": Гласувай за песен на слушателя!

Слушателите на Радио Стара Загора отново избират своята любима песен сред лауреатите на националния радиоконкурс за млади изпълнители на български народни песни "Славейче 2023".  От наградените с професионален звукозапис участници в 24-тия радиоконкурс..

публикувано на 27.02.24 в 18:59

Младежи организират инициативата #КиберБУДНИ 2

На 20 февруари,  Младежки общински съвет – Стара Загора и клуб по „Киберсигурност и етично хакерство“ към ППМГ „Гео Милев“, с подкрепата на Център за подкрепа за личностно развитие  и Община Стара Загора, организират инициатива КиберБУДНИ 2. Тя ще се..

публикувано на 15.02.24 в 15:32

Общественото обсъждане на Бюджета на Oбщина Стара Загора ще се проведе на 25 януари

На 25  януари 2024 година от 17.30 часа в зала „П. Р. Славейков“ на Общински съвет Стара Загора ще се състои публично обсъждане на проекта на Бюджет на Община Стара Загора за 2024 година. На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси..

публикувано на 18.01.24 в 14:59

Приемат заявления за регистрационен номер по избор от СТ 9001 РХ до СТ 9999 РХ

В сектор „Пътна полиция“ гражданите могат да подават заявления за предоставяне на право за ползване на регистрационен номер за автомобил по избор от наличните в сектор „Пътна полиция“, информират от пресцентъра на Од на МВР - Стара Загора. От..

публикувано на 18.01.24 в 12:40

На 8 февруари в Стара Загора провеждат жребий за определяне на местата за продажба на мартеници, цветя и валентинки

На 8 февруари в Стара Загора ще се проведе жребий за определяне на местата за продажба на мартеници, цветя и валентинки. Заповедта на кмета Живко Тодоров e  от 10 януари. Местата са определени по утвърдени от главния архитект схеми.   Разполагането на..

публикувано на 11.01.24 в 07:00

Мащабният кариерен форум под липите „WorkIn Stara Zagora“ се завръща през април

За втора поредна година, Invest Stara Zagora организира кариерното изложение „WorkIn Stara Zagora“, под надслов „Твоята възможност за реализация!“. Събитието ще се проведе в периода 19 и 20 април в Държавна опера - Стара Загора и ще осигури..

публикувано на 08.01.24 в 12:03