Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Берое" отново пусна в продажба виртуални билети

„Берое“ пусна в продажба ВИРТУАЛНИ билети за своите контролни срещи в Турция. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор. Билетите за последната контролна среща в Турция – срещу черногорския „Рудар“ вече са в продажба.

Двубоят е насрочен за четвъртък (3 февруари) и всеки желаещ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн  ТУК

Цената на билета е 10 лв. и няма ограничения в закупената бройка!

Освен това е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Десет от „Берое 2016“ тренират за новия сезон

В началото на седмицата волейболният „Берое 2016“ започна подготовка за новия сезон. Под ръководството на помощник треньора Иван Тасев в спортната зала „Иван Вазов“ тренират 10 волейболисти. Иван Тасев ще води подготовката на „Берое 2016“ до..

публикувано на 16.08.24 в 14:37

Плувците от „Берое“ ще стартират усилена подготовка през следващата седмица

В старозагорският клуб по плуване „Берое“ и през летните месеци продължават подготовката. А децата, които заминат на почивка, след завръщането си продължават тренировките. „През следващата седмица ще започнем усилени тренировки за следващия..

публикувано на 16.08.24 в 14:08

Пореден млад баскетболист подписа с "Берое"

Баскетболният "Берое" обяви поредното си ново попълнение за новия сезон в мъжката Национална баскетболна лига. Това е младият Мартин Йорданов.   Той е роден пред 2002 г. в Шумен и пристига в Стара Загора от тима на варненския "Черно море Тича".  В..

публикувано на 16.08.24 в 13:58

Колоездачи от „Траяна Триатлон“ стартират в Австрия

Четирима възпитаници на старозагорския клуб „Траяна Триатлон“, водени от треньора Мартин Гарчев, са в Австрия за участие в силно състезание по колоездене. „Искаме да сверим часовниците си в първото ни състезание извън България и в първото ни..

публикувано на 15.08.24 в 09:28
PFC Beroe Stara Zagora

"Берое" прати бразилец във Виетнам

ПФК "Берое" преотстъпи своя футболист Уерик Каетано на виетнамския клуб "Да Нанг" . Това съобщиха от клуба на официалната си фейсбук страница. Каетано подписа с "Берое" в началото на 2024-а година и изигра 17 мача със зелено-бялата фланелка, в..

публикувано на 14.08.24 в 16:52

Грации от „Елит“ тренираха в планината

Възпитаничките на старозагорския СКХГ „Елит“ проведоха подготовка на планина. В Родопите грациите и тренираха и пътуваха, за да опознаят красотата на българските планини. „В момента работим с ансамбъла, в който има две нови гимнастички, а той е..

публикувано на 14.08.24 в 14:45

Казанлъшката шахматистка Ния Малчева спечели първо място при деца на турнир в Чехия

Казанлъшката състезателка по шахмат Ния Малчева спечели първо място на състезание в чешкия град Рожнов под Радхощем, съобщават от местната администрация в официалната си интернет страница. Малчева е на десет години, а заедно с титлата, спечели и звание..

публикувано на 14.08.24 в 14:35

Ивайло Тонев се завръща в Стара Загора

Мъжкият баскетболен "Берое" обяви поредното си ново попълнение за новия сезон. В Стара Загора се завръща Ивайло Тонев. Той е роден в Хасково преди 25 години.  Играл е в "Шампион 2006", ЦСКА, "Академик" Пловдив, "Ямбол", "Черноморец".  Миналата..

публикувано на 14.08.24 в 14:11

Диян Иванов: Надявам се до няколко години да имаме и мъжки тим на ФК "Траяна"

Диян Иванов е треньор в детско-юношеската школа на ФК "Траяна". Той се занимава с родените през 2013 година деца. Наскоро неговите възпитаници се върнаха от лагер в Созопол, като бяха в курорта "Каваците". "В клуба ни тренират деца от най-големите,..

публикувано на 14.08.24 в 11:55

Скейтборд клуб Стара Загора дава безплатни уроци на начинаещи

Безплатни тренировки по скейтборд ще се провеждат в парк Артилерийски, съобщи за Радио Стара Загора Стефан Тонев от скейтборд клуб Стара Загора.  Занятията са предназначени за деца от всякакви възрасти, като целта е да се засили интересът към..

публикувано на 13.08.24 в 15:27