Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Даниел Петров: Доволен съм от играта, но не и от резултата




"Изиграхме нелош двубой срещу тима на "Верея" в Стара Загора и отстъпихме с 0:1. Като цяло не мога да не съм доволен от играта на моя тим. Създадохме немалко положения, но не съумяхме да реализираме. Според мен на моменти и съдийският фактор бе в наш ущърб. Така получихме и единственото попадание във вратата, но няма как да върнем развоя на срещата отново. Сега лошото е, че ни предстоят цели 3 седмици почивка. Първо идният уикенд срещи няма да има в групата, поради празниците, а след това имаме мачове с отбоори, които бяха спрени от БФС да играят срещите си. Ще търсим в този период отбор за приятелски мач, като вероятно това ще е състава на "Ботев" Гълъбово. Но допълнително ще уточним датата и мястото, където ще се състои този двубой." заяви за Радио Стара Загора Даниел Петров, наставник на ФК "Мини Марица изток" Раднево.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Първо ново попълнение за баскетболния "Берое"

Мартин Русев е първото попълнение в мъжкия отбор на баскетболния "Берое" за новия сезон , съобщиха от клуба. Той е на 20 години, висок е 188 см и играе на позицията гард. Има мачове за ЦСКА в НБЛ, както и за всички формации от школата на "армейците"...

публикувано на 26.07.24 в 16:20

900 млади лекоатлети ще стартират в Стара Загора

В събота и неделя СКЛА „Берое“ ще бъде домакин на Националния шампионат за юноши и девойки до 20 години. „Около 900 участници ще има“, съобщи за радио „Стара Загора“ Иван Попов, треньор в клуб „Берое“. И в двата дни надпреварите на стадион..

публикувано на 26.07.24 в 15:46

Бадминтонистите приключиха сезона с извънредно домакинство

В края на следващия месец в столицата предстои Държавно отборно първенство по бадминтон за мъже и жени, смесени отбори. Дотогава възпитаниците на СК „Бадминтон – Стара Загора“ ще имат кратка почивка и подготвителни лагери. Теодор Митев..

публикувано на 26.07.24 в 14:57

Талант напусна "Берое" заради неизплатени заплати

Младият талант на "Берое" Дамян Йорданов е прекратил договора си с клуба заради неплатени месечни заплати. Това става ясно от съобщение на Спортно-техническата комисия към БФС. "СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за..

публикувано на 26.07.24 в 12:01

15 лв. билет за първото беройско домакинство

ПФК "Берое" пусна в продажба билетите за първото си домакинство през сезона срещу "Локомотив" София , съобщиха от клуба. Срещата от II кръг на efbet Лига е насрочена за 29 юли, понеделник от 19:00ч. Цената на билета за мача е 15 лв. в предварителна..

публикувано на 25.07.24 в 14:49

"Берое" ще участва в Националната баскетболна лига

Стара Загора ще има мъжки отбор в баскетболния елит. Екипът на женския "Берое Стара Загора" поема администрирането на мъжкия "Берое" - както на първия състав, така и на детско-юношеската школа на клуба. Това обявиха от официалната фейсбук..

публикувано на 25.07.24 в 14:43

"Берое" пусна абонаментни карти по 200 лв.

Абонаментните карти на "Берое" за сезон 2024/25 вече са налични , съобщиха от клуба. Сезонните карти, които дават право на посещение на домакинските двубои от efbet Лига и Купата на България, може да закупите от фен магазина зад Съда (ул. "Захарий..

публикувано на 23.07.24 в 16:02

Силен финал на сезона за плувци от клуб „Траяна“

В Пазарджик бе проведен последният летен шампионат по плуване. По сините коридори стартираха 328 състезатели от 59 български клуба във възрастова група юноши и девойки младша възраст. „От „Траяна“ участваха 15 състезатели“, съобщи за радио..

публикувано на 23.07.24 в 14:57

"Берое" започна сезона с победа

"Берое" започна новия сезон в първенството с успех. Възпитаниците на Хосе Луис Ачиари се наложиха с 1-0 при гостуването си на новака "Септември" на старта на шампионата. Интернационалната селекция на старозагорския тим изигра добър мач и заслужено се..

публикувано на 22.07.24 в 23:13

Талант от ДФК "Шампион" ще бъде на проби в Загреб

В края на миналия месец ДФК „Шампион“ Стара Загора имаше последно изпитание преди лятната пауза. Играчите на клуба участваха в силен международен турнир в Несебър. Старозагорци постигнаха победи над връстниците си от „Академик“ Свищов и..

публикувано на 22.07.24 в 14:44