Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Покана за публично обсъждане на проекта на Бюджет 2023 на Община Стара Загора

Община Стара Загора
Снимка: Емил Енчев

На 18  август 2023 година от 17.30 часа в зала „П. Р. Славейков“ на Общински съвет Стара Загора ще се състои публично обсъждане на проекта на Бюджет на Община Стара Загора за 2023 година, информират от пресцентъра на общината.

На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и чл. 30 от Наредбата за  условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Общината, кметът на Община Стара Загора отправя покана за участие в общественото обсъждане на Бюджет 2023.

Материали за проекта на Бюджета за 2023 година ще бъдат публикувани на интернет страницата на Община Стара Загора www.starazagora.bg

Становища и предложения по проекта за Бюджет 2023 година могат да се представят в деловодството на Община Стара Загора и на следните електронни адреси: mayor@starazagora.bg  и s.deneva@starazagora.bg  не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Тракийският университет открива официално новите си корпуси

С официална церемония Тракийският университет открива днес 12 и 13 корпус, с чиито строително-монтажни дейности е завършен цялостният облик на сградата. В новите корпуси са разположени ректорското ръководство и администрацията на отдел "Ректорат",..

обновено на 08.05.24 в 09:49

31 партии и коалиции регистрираха листи за парламентарния вот в Стара Загора и областта

31 партии и коалиции подадоха документи в РИК – Стара Загора за регистрация за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Общо 321 кандидати ще участват във вота от 27-и МИР - Стара Загора. Регионът ще излъчи 11 народни представители. Това съобщи за..

публикувано на 08.05.24 в 08:51
Предавател на Радио Стара Загора, FM-107.80MHz, Свиленград

Планова техническа профилактика на УКВ предавател на Радио Стара Загора

Днес 8.05.2024 год. сряда, ултракъсовълновият предавател на Радио Стара Загора за района на гр. Свиленград с честота 107.8 МHz  е възможно да има прекъсване на излъчването за времето от 09.00 до 17.00 часа, поради редовна годишна техническа..

публикувано на 08.05.24 в 06:05

121 деца са класирани в яслените групи в Стара Загора

От Община Стара Загора оповестиха резултатите от майското класиране за прием на деца в яслените групи на територията на общината. Класиранията се правят през месец от началото на годината при наличието на свободни места, а най-голям брой места..

публикувано на 07.05.24 в 18:18
Георги Гьоков

Георги Гьоков: Оставам да работя за БСП

Оставам в БСП и в политиката, въпреки че няма да участвам в листите на предстоящите избори. Това заяви в студиото на Радио Стара Загора дългогодишният старозагорски депутат от левицата Георги Гьоков. Той сподели, че сред мотивите му да не бъде..

публикувано на 07.05.24 в 16:55

21 нови обитатели има старозагорският зоопарк

След усърдна съвместна работа, в Зоопарк Стара Загора пристигнаха 21 нови пернати обитатели. Преди почти месец старозагорската зооградина даде на Аграрен факултет при Тракийски университет 21 броя яйца от фазани и кеклици. Студентите в катедра..

публикувано на 07.05.24 в 16:42

Община Стара Загора създава център за изложения и събития

Амбицията на Община Стара Загора да разработи покрития пазар „Васил Шаханов“ в кв. „Казански“ като цялостен продукт за изложения и събития вече се реализира благоприятно. Днес стана известно, че първото извънстолично гостуване на „Бебемания“ в Стара..

публикувано на 07.05.24 в 16:38
Ели Скорчева

Ели Скорчева ще получи Награда за цялостен принос в киното от фестивала "Златната липа"

Голямата актриса Ели Скорчева ще бъде голямата гост-звезда на тазгодишното издание на международния филмов фестивал "Златната липа" в Стара Загора. Това съобщи в ефира на Радио Стара Загора основателят и директор на фестивала Магдалена Ралчева...

публикувано на 07.05.24 в 15:42

Д-р Неделчо Тотев: Общинските болници нямат ресурс, за да откриват ТЕЛК комисии

Общинската болница в Чирпан не разкри ТЕЛК комисия в едномесечния срок, даден от здравното министерство на общинските здравни заведения. Целта на заповедта беше да се реши проблемът с дългото чакане на пациентите за освидетелстване.  „Гражданите..

публикувано на 07.05.24 в 15:29

Старозагорският куклен театър на фестивали през май

Старозагорският куклен театър ще участва през  следващата седмица  в три фестивала. На  8 май е участието в Сливен със спектакъла „Умници юнаци“ по приказките на Елин Пелин, реж. Красимир Господинов, който е част от програмата на XXVI Национален..

публикувано на 07.05.24 в 13:53