Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С песни, танци и огнено шоу пристига Дядо Коледа в Стара Загора

В празнична премяна ще заблести Стара Загора. Светлините на коледното дърво ще грейнат на 1 декември. Тържеството ще започне в 17.30 часа на площада пред Община Стара Загора. Ангели и джуджета на кокили ще подканят послушните старозагорци и гости на града да се срещнат с белобрадия старец.

За  настроението на млади и пораснали ще се погрижат талантите от Вокална студия „Усмивки", Театрална студия „Фантазио", Младежка театрална студия „Сцена 99", Детско-юношески народен хор „Жарава" и балетната школа при НЧ „Родина-1860".

Подарък за всички е и вълнуващото представление на „Lord of Dreams – Снежната кралица и огнено шоу.

Малко след това, Дядо Коледа ще приветства малки и големи, запазили в себе си вълшебството на красивите декемврийски празници, а след това заедно ще потопят Стара Загора в пъстри светлини. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Служебният премиер ще посети ГКПП „Капитан Андреево“

Министър-председателят Димитър Главчев ще посети утре, 5 юни, от 16 ч. ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от правителствения пресцентър. Визитата е част от предприетите от служебното правителство усилия за цялостно модернизиране и оптимизация на..

публикувано на 04.06.24 в 18:55

Загасиха пожара до гробищния парк на Ямбол

Пожарът, който горя в близост до гробищния парк в Ямбол, е овладян. Три екипа огнеборци повече от два часа гасиха житен блок. По първоначални данни са изгорели над 200 декара с пшеница. Припомняме, че сигналът е получен на тел. 112 малко преди 14.00 часа...

публикувано на 04.06.24 в 17:40

Продължава блокадата на пътя Гълъбово-Мъдрец

Продължава блокадата на пътя Гълъбово-Мъдрец. Протестиращите жители на няколко гълъбовски села настояват отсечката да бъде ремонтирана. Въпреки уверението на председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Йордан Вълчев, че..

публикувано на 04.06.24 в 17:29

Армията не планира закупуването на "Himars"

Придобиването на артилерийската ракетна система „Himars" не е част от непосредствените  перспективи на Българската армия. Това заяви заместник-началника на отбраната ген. л-т Михаил Попов след приключване на най-голямото учение на Сухопътни войски..

публикувано на 04.06.24 в 17:21

До края на месеца ще стане ясно къде пребазират ДГ 66 „Детски рай“ заради започващ ремонт

До края на юни ще стане ясно къде ще бъде пребазирана Детска градина 66 „Детски рай“ в Стара Загора заради предстоящ ремонт. В момента от Общината търсят най-добрите варианти. Това каза за Радио Стара Загора Станимира Димитрова, началник отдел..

публикувано на 04.06.24 в 16:14
СНИМКА: Радио Пловдив

Фермери с ефективни протестни действия заради ограничен достъп до планински пасища

Животновъди излязоха днес на протест със символичен палатков лагер в района на отбивката за град Калофер. Чрез недоволството си те алармират отговорните институции за проблем с предоставянето на планински пасища, част от територията на Националния..

публикувано на 04.06.24 в 14:59
Снимката е илюстративна

Горя пожар до гробищния парк на Ямбол

Житен масив, както и терен със сухи треви и храсти гори в близост до гробищния парк на Ямбол. На място са три противопожарни автомобила.  Сигналът за пожара е получен на тел. 112 малко преди 14 часа. Огънят е засегнал терени на две места, като..

публикувано на 04.06.24 в 14:49

За 10 дни деца от 7 училища събраха близо тон пластмасови отпадъци

Почти 1 тон пластмасови отпадъци събраха за 10 дни децата от 7 училища в Стара Загора и това е общата ни зелена стъпка към по-чиста природа, обяви днес регионалният мениджър на „Булекопак“ АД Виктория Гецова. Заедно със зам.-кмета на Община Стара Загора..

публикувано на 04.06.24 в 14:26

Лайънс клуб Стара Загора Августа представя изложба "Да съхраним българските традиции"

Изложба "Да съхраним българските традиции" нареждат в Държавна опера Стара Загора. Експозиция е от ръчно изработени гоблени с висока художествена стойност от Арт къща "Български гоблен", утвърдена българска школа за гоблени, представена от Росица..

публикувано на 04.06.24 в 13:56

Над 27 хиляди еднодневни трудови договори в Старозагорско

Над 27 000 еднодневни трудови договори са регистрирани в област Стара Загора от началото на годината. По традиция най-многобройни са те за  розобер и поддръжка на лозята.  Това съобщи в интервю за Радио Стара Загора Йордан Йорданов, началник отдел..

публикувано на 04.06.24 в 13:54