Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа затруднява движението по магистрала "Тракия" при 163 км

Снимка: Pixabay

Временно движението по автомагистрала "Тракия“ при км 163, в посока София, се осъществява в една лента поради катастрофа, информират от Агенция "Пътна инфраструктура".

Ограничено е преминаването по активната и аварийната лента. Трафикът се осъществява в изпреварваща. 

Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват указанията на "Пътна полиция".

По публикацията работи: Иван Славов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Автобус помете каруца в Сливен

И петъчния ден не мина без жертва на войната на пътя. Мъж на 64 години е загина тази сутрин около 7.00 часа при тежко пътно произшествие между сливенските села Малко Чочовени и Гавраилово. Автобус на градския транспорт удари каруца, следствие на..

публикувано на 11.10.24 в 15:23

Митничари на Капитан Андреево хванаха турски гражданин с 13 кг кокаин в гащите

Митническите служители откриха 13,028 кг кокаин, укрит по тялото на мъж, който пътувал като втори шофьор на товарен автомобил, излизащ от страната през митнически пункт Капитан Андреево. Случаят е от 9 октомври, когато на МП „Капитан Андреево“ пристига..

публикувано на 11.10.24 в 15:09

Входът на Свиленград има ново художествено оформено пространство

Свиленград посреща влизащите откъм автомагистрала „Марица” с нова визия. Кръговото кръстовище на входа на града, обособено при пресичането на ул. „Сан Стефано” и ул. ”Д-р Страшимир Дочков”, е с благоустроена зелена площ и художествено оформено..

публикувано на 11.10.24 в 13:15

229 абсолвенти изпрати тържествено Педагогически факултет към Тракийски университет - Стара Загора

Сред специалните гости на тържественото събитие бяха представители на община Стара Загора, както и директори на училища и детски градини.  Декани и заместник-декани на основни структурни звена в Тракийски университет – Стара Загора също бяха част..

публикувано на 11.10.24 в 13:11

В Болярово започнаха празничните събития по повод 50 години от обявяването му за град

  Жителите на Болярово отбелязват 50 години от обявяването му за град.  Актът става с Указ № 1942 на Държавния съвет на НРБ от 04.09.1974 г., а от 1978 г. общината е и в състав от сегашните 20 населени места в югоизточната част на област Ямбол. С площта..

публикувано на 11.10.24 в 12:19

Към момента няма нарушения на изборното законодателство по време на днешната полицейска акция в старозагорско

Специализирана полицейска операция по линия престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, както и противодействие на битовата престъпност се провежда на територията на ОДМВР-Стара Загора днес. Проверките се извършват в..

публикувано на 11.10.24 в 10:59
Зорница Славова

Българите масово не участват в програми за повишаване на квалификацията

България е на дъното в Европейския съюз по показател учене през целия живот. Едва 1.4% от хората в активна възраст 25-64 години са участвали в някаква форма на обучение и образование през 2023 г., като за ЕС този процент е 13.  В ефира на Радио..

публикувано на 11.10.24 в 09:50

Водач на каруца загина при катастрофа на пътя между две сливенски села

Мъж на 64 години е загинал тази сутрин при тежко пътно произшествие между сливенските села Малко Чочовени и Гавраилово.   Автобус на градския транспорт е ударил каруца, следствие на което управляващият каруца е загинал. Загинал е и конят. Вторият..

публикувано на 11.10.24 в 09:21
Владимир Иванов

Основните стоки поскъпват традиционно през есента

Ще наблюдаваме една естествена тенденция на повишаване на цените на олиото , световните и европейския пазар вече дават индикации за това, но пазарът ще се балансира при достигане на 10-13% поскъпване на продукта. Това каза за Радио Стара Загора..

публикувано на 11.10.24 в 09:03

Специализирана полицейска акция се провежда в област Стара Загора

Специализирана полицейска операция по линия престъпления, свързани с нарушения на изборното законодателство, както и противодействие на битовата престъпност се провежда на територията на ОДМВР-Стара Загора днес. Това съобщават от пресцентъра на полицията...

публикувано на 11.10.24 в 08:40