Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В ДФК „Шампион“ продължават сътрудничеството с „Динамо“ Загреб


Специалист и играч на ДФК „Шампион“ проведоха едноседмичен стаж в Академията на „Динамо“ Загреб. „Имах възможност да се запозная със структурата, методите и начина на работа“, разказа за радио "Стара Загора“ Костадин Меразчиев, треньор в „Шампион“ и управител на клуба. Заедно с него в Загреб бе и капитана на набор 2012 в „Шампион“ Теодор Георгиев. Това сътрудничество има своята история, тъй като в началото на лятото в Стара Загора бе проведен камп, ръководен от Анджелко Иванжко, директор на Академията и Тин Салатович, тийммениджър на хърватския клуб. Тогава и бе избран Теодор за стажа в Загреб. При гостуването си в Стара Загора двамата хърватски специалисти поканиха Костадин Меразчиев за едноседмичния стаж. Отборите от школата на ДФК „Шампион“ проведоха лагер в базата на клуба в курорта „Боровец“ и сега очакват старта на първенствата в различните възрасти. „По няколко отбора имаме във всички възрасти, за да може всяко от децата да играе“, уточни Костадин Меразчиев. Подробности – в прикачения файл.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Атанас Апостолов: Загубихме в Ямбол, но играхме добре и имахме своите шансове

"Загубихме отложения си мач в сряда от "Ямбол" с 1:2 като гости. Тимът на домакините има доста опитни играчи и те през втората част реално направиха разликата, като така стигнаха до успеха. Иначе първото полувреме съм доволен от моите играчи...

публикувано на 05.09.24 в 13:59

Живко Желев: Определено "Черноморец" Бургас ни надигра

"Загубихме отложения мач у дома срещу "Черноморец" Бургас с 0:2. Определено гостите стояха по-добре от нас на терена и заслужено взеха трите точки. За мен този отбор е фаворит за първото място в групата ни през сезона. Разликата ни с тях е вече 11 точки..

публикувано на 05.09.24 в 13:45

Мирослав Миндев: Имаме още какво да коригираме в играта си

"В отложен мач загубихме като гости на "Спартак" в Пловдив с 0:4. Още в първата минута рефера даде дузпа за домакините, която меко казано бе спорна. До 65-та минута резултата бе 1:0 за домакините и мисля, че стояхме добре на терена. Тогава смених някой..

публикувано на 05.09.24 в 13:23

Плувците от „Траяна“ продължават подготовка

Възпитаниците на старозагорския клуб по плуване „Траяна“ продължават тренировките преди новия сезон. Те проведоха два подготвителни лагера край морето. „Лагерите бяха с по-малко натоварване, по-занимателни и развлекателни, но имаше и..

публикувано на 04.09.24 в 14:57

Мирослав Миндев: Днес имаме трудно гостуване на "Спартак" в Пловдив

"Загубихме у дома с 1:3 от тима на "Ямбол". Допуснахме грешки и ни вкараха три попадения. Като цяло мачът вървеше равностойно, но след това нещата не се получиха. Имаме нужда от още време, защото имаме доста млади момчета и тима не е сработен..

публикувано на 04.09.24 в 10:06

Красимир Мечев: Предстоят ни трудни мачове, програмата е много сгъстена

"Постигнахме хубава победа в Нова Загора с 3:1 срещу опитен отбор с традиции в групата. Играчите направиха най-доброто за да вземем трите точки като гости на "Загорец". Сега имаме отложен мач срещу "Розова долина" у дома. Надявам се да продължим..

публикувано на 04.09.24 в 09:05

Георги Каменов: Чака ни още доста работа, не сме обиграни достатъчно

"Отстъпихме в домакински мач на един от добрите отбори в групата - "Гигант" Съединение с 1:3. Имаме още какво да коригираме в тима. Нужно е по-добро обиграване на младите момчета. Знаете, че отбора бе напуснат от доста опитни играчи. Сега ни предстои..

публикувано на 03.09.24 в 11:45

Атанас Апостолов: Чака ни трудно гостуване в Ямбол утре

"Загубихме у дома от тима на "Саяна" Хасково с 1:2 в поредна среща от Югоизточната В група. Те са опитен състав и поведоха с 0:2 още в началото на мача. В края на полувремето вкарахме попадение за 1:2. През втората част тима ни игра добре, но..

публикувано на 03.09.24 в 11:10

Старозагорски бадминтонисти с изяви на европейско ниво

Днес Елица Божилова от СК „Бадминтон – Стара Загора“ заминава за София. Там тя ще проведе кратка подготовка с националния отбор за юноши и девойки до 15 години и в четвъртък ще отпътува за участие в Европейско първенство. В Полша Елица ще..

публикувано на 03.09.24 в 09:40

Успешно представяне на състезатели от „Траяна Триатлон“

Силно се представиха възпитаниците на старозагорския клуб „Траяна Триатлон“ при участието си в две състезания. Първото от тях бе международно и бе проведено в Русе. „Състезанието бе във формат „Три Триатлон“, поясни пред радио „Стара Загора“..

публикувано на 02.09.24 в 14:33