Редица творци предоставят своите авторски права на Радио Благоевград

Във връзка със създалата се ситауция в ефира на Радиото да не звучи музика, чиито права се държат от сдружението за колективно управление на авторски права "Музикаутор", Радио Благоевград благодари за подкрепата на автори, изпълнители и всички творци, които застанаха зад Радиото в този труден за него момент!  

Ето имената на творците, които предоставят безсрочно или за определен срок своите авторски права за излъчване по Радио Благоевград и респективно по Българското национално радио:

Петьо Венев Кръстев

Валери Андонов Димчев

Боян Ангелов Боянов

Мария Кирилова Стоянова

Огнян Димитров Христов

Светослав Христов Лобошки

Димитър Атанасов Динев

Михаил Иванов Драгостинов

Мариета Ангелова Стратиева

Свобода Христова Даскалова

Румен Иванов Стефанов

Валентин Кирилов Пензов

Надежда Григорова Захариева-Дамянова

Атанас Михайлов Янчовичин

Елица Симеонова Виденова

Христина Тодорова Димова

оркестър Роял Бенд - Благоевград

група Блек Роуз

и

наследниците на Димитър Янев: Весела Димитрова Вангелова и Малинка Димитрова Янева-Кироваprint Отпечатай
Вижте още

"Думи и образи" 2 в Арт салона на Радио Благоевград

За втора поредна година Радио Благоевград е домакин на празника „Думи и образи”, който среща изобразително изкуство и литература, превръща се в мост между поколения.  В Арт салона свои произведения представят трима млади автори  Антонина Георгиева ,  Пеньо Иванов  и  Алекс Николов , а представителите на по-зрялото поколения, които участват в..

публикувано на 15.05.17 в 13:59
Христо Мухтанов

Премиери на книги и литературно четене и тази година са част от празника „Думи и образи” в Радио Благоевград

За втора поредна година в Радио Благоевград  празникът „Думи и образи” среща изобразително изкуство и литература, превръща се в мост между поколения. След като  в 18:30 на 12 май, петък, в Артсалона на Радио Благоевград трима млади автори - Антонина Георгиева, Пеньо Иванов и Алекс Николов - представят творбите от съвместната си изложба, празникът..

публикувано на 10.05.17 в 14:19

С откриването на изложба ще започне и тази година празникът „Думи и образи” в Радио Благоевград

За втора поредна година Радио Благоевград е домакин на празника „Думи и образи”, който среща изобразително изкуство и литература, превръща се в мост между поколения. Трима млади автори - Антонина Георгиева , Пеньо Иванов и Алекс Николов - ще представят по пет свои творби в съвместна изложба, разговаряща с пет произведения на Огнян Георгиев ,..

публикувано на 10.05.17 в 14:17

Радио Благоевград стартира кампания за обмен на книги "Сподели книга!"

От Деня на радиото и телевизията - 7 май - Радио Благоевград в партньорство с БНТ2-Благоевград стартират кампания в подкрепа на четенето под надслов "Сподели книга!".  Кампанията предвижда възможност на всеки да донесе книга в "отворена библиотека", разположена във фоайето на Радио-телевизионния център, както и възможност на всеки да вземе за четене от..

публикувано на 04.05.17 в 15:36

На тържествена церемония бяха наградени победителите в конкурса „Звезди в Радиото", 2017

Над 30 деца, участвали в седмото издание на конкурса за млади таланти „Звезди в Радиото“ бяха наградени на тържествена церемония в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Конкурсът се проведе в началото на месец април. Той се организира за седма поредна година от Радио Благоевград и Националната хуманитарна гимназия „Св.Св.Кирил и Методий“ –..

публикувано на 03.05.17 в 12:11

На тържествена церемония и гала-концерт, победителите в VII-мия конкурс "Звезди в Радиото" ще получат своите награди

На 28 април, петък, от 18,00 часа в Голямото концертно студио на Радио Благоевград на тържествена церемония ще бъдат наградени над 30 деца, участвали в седмото издание на конкурса за млади талавнти „Звезди в Радиото“. Конкурсът се проведе в началото на месец април. Той се организира за седма поредна година от Радио Благоевград и Националната..

публикувано на 24.04.17 в 14:02

Радио Благоевград е съорганизатор на откриването на Мото сезон 2017-та

Официалното откриване на Мото сезон 2017-та в Югозапада е на 30 април (неделя). Организатор е "Никомотор" в партньорство с Радио Благоевград. В последния ден на април, от 10,30 часа на полигона край Благоевград стотици мотористи от цяла Югозападна България ще поставят официално началото на новия Мото сезон.  В 11.00 часа започва мотообиколка на..

публикувано на 20.04.17 в 16:37