Редица творци предоставят своите авторски права на Радио Благоевград

Във връзка със създалата се ситауция в ефира на Радиото да не звучи музика, чиито права се държат от сдружението за колективно управление на авторски права "Музикаутор", Радио Благоевград благодари за подкрепата на автори, изпълнители и всички творци, които застанаха зад Радиото в този труден за него момент!  

Ето имената на творците, които предоставят безсрочно или за определен срок своите авторски права за излъчване по Радио Благоевград и респективно по Българското национално радио:

Петьо Венев Кръстев

Валери Андонов Димчев

Боян Ангелов Боянов

Мария Кирилова Стоянова

Огнян Димитров Христов

Светослав Христов Лобошки

Димитър Атанасов Динев

Михаил Иванов Драгостинов

Мариета Ангелова Стратиева

Свобода Христова Даскалова

Румен Иванов Стефанов

Валентин Кирилов Пензов

Надежда Григорова Захариева-Дамянова

Атанас Михайлов Янчовичин

Елица Симеонова Виденова

Христина Тодорова Димова

оркестър Роял Бенд - Благоевград

група Блек Роуз

и

наследниците на Димитър Янев: Весела Димитрова Вангелова и Малинка Димитрова Янева-Кироваprint Отпечатай
Вижте още

Верка Ангелска получи приза "Жена на годината на Благоевград" за 2017г.

На вълнуваща церемония в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, в навечерието на Благовещение, бяха наградени десетте жени, номинирани в конкурса "Жена на годината на Благоевград" за 2017г.  Статуетката "Утро" и приза "Жена на годината на Благоевград" за 2017г. спечели Верка Ангелска - дългогодишна организаторка в Младежкия дом в Благоевград...

публикувано на 24.03.17 в 19:54

Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев ще изнесе концерт в Радио Благоевград

На 29 март 2017г., сряда, от 19.00 часа, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ще изнесат концерт едни от най-добрите джаз музиканти на България - Биг Бенда на Българското национално радио с диригент Антони Дончев.  Като гост-солисти ще участват младите благоевградски таланти Александрина Механджийска и Лъчезар Кацарски. Входът за концерта..

публикувано на 24.03.17 в 16:25

Радио Благоевград е съорганизатор на конкурса "Жена на годината", церемонията е на 24 март

В навечерието на християнския празник Благовещение и Деня на благоевградчанката, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ще бъдат връчени наградите на десетте номинирани дами в конкурса "Жена на годината на Благоевград" за 2017 година, една от тях ще получи авторската статуетка от Богдан Бондиков "Утро" и ще влезе в Клуб "Жена на годината на..

публикувано на 23.03.17 в 15:04

С послание "Да пестим водата" Басейнова дирекция, Община Сандански и Радио Благоевград отбелязаха Световния ден на водата

За поредна година Радио Благоевград се включи като съорганизатор на честването на Световния ден на водата, съвместно с Басейнова дирекция "Западнобеломорски район". През 2017г. общината-домакин бе Сандански, а послението - "Да пестим водата". Учениците от училищата в град Сандански участваха в музикален фестивал "Воден свят", игрите "Воден кръговрат" и..

публикувано на 23.03.17 в 08:33

Радио Благоевград е партньор на честването на Световния ден на водата

Под мотото „Да намалим замърсяването на водата, да подобрим нейното качество и да я ползваме по-пестеливо“, Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ ще отпразнува Световния ден на водата, петнадесетгодишния юбилей от създаването си, както и професионалния празник на служителите си. Радио Благоевград е партньор на събитието, което ще бъде на 22..

публикувано на 14.03.17 в 12:07

В Радио Благоевград представят лекция и филм с възгледите на Петър Дънов за мисията на жената

Новата Ева,  Жената – Майка ; „... Жената, която спасява света;  ... която държи ключовете на живота;.... чрез която се проявява великата и мощна сила на Любовта, която носи Живота.” – на това са посветени  лекцията и филмът, които ще представят възгледите на Учителя Петър  Дънов за важната  мисия на жената в новата епоха.  С това се отбелязва..

публикувано на 13.03.17 в 18:38

Група SEVI с концерт в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

Голямото концертно студио на Радио Благоевград беше тествано и с рок музика, и издържа децибелите на младата рок банда SEVI, които доказаха, че рокът е жив и ще живее! Пред ученици от Музикално училище "Престо", ученици и преподаватели от НХГ "Св.Св.Кирил и Методий" и най-запалените благоевградски рок почитатели, рок група SEVI представи песните от..

публикувано на 11.03.17 в 11:00