Група SEVI с концерт в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

Голямото концертно студио на Радио Благоевград беше тествано и с рок музика, и издържа децибелите на младата рок банда SEVI, които доказаха, че рокът е жив и ще живее!

Пред ученици от Музикално училище "Престо", ученици и преподаватели от НХГ "Св.Св.Кирил и Методий" и най-запалените благоевградски рок почитатели, рок група SEVI представи песните от най-новия си албум "The battle never ends" в Голямото концертно студио на Радио Благоевград.

По албума групата е работила с музикалния инженер на Lacuna Coil - Marco Barusso, а китарите в новият им сингъл "Destiny" са записани от китариста на Doro Pesch- Luca Princiotta.
Албумът се радва на високи оценки от международни рок списания като Metal hammer, Fireworks и Powerplay. Сингли от него вече са в ротация пио радио и телелвизии в Европа и Америка.
Името на групата идва от името на вокалистката Светлана Близнакова, а останалите членове на бандата са Рали Велинов - бас, Делян Кетипов - китара и Павлин Иванов - барабани.print Отпечатай
Вижте още

Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев за първи път с концерт в Голямото концертно студио на Радио Благоевград

Едни от най-добрите джаз музиканти на България - Биг Бенда на Българското национално радио с диригент Антони Дончев изнесоха разнообразна програма пред препълнена зала в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. Изключително възторжената публика имаше възможността да чуе пиеси както от световни имена в джаза, така и от български музиканти, при..

публикувано на 30.03.17 в 13:49

Верка Ангелска получи приза "Жена на годината на Благоевград" за 2017г.

На вълнуваща церемония в Голямото концертно студио на Радио Благоевград, в навечерието на Благовещение, бяха наградени десетте жени, номинирани в конкурса "Жена на годината на Благоевград" за 2017г.  Статуетката "Утро" и приза "Жена на годината на Благоевград" за 2017г. спечели Верка Ангелска - дългогодишна организаторка в Младежкия дом в Благоевград...

публикувано на 24.03.17 в 19:54

Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев ще изнесе концерт в Радио Благоевград

На 29 март 2017г., сряда, от 19.00 часа, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ще изнесат концерт едни от най-добрите джаз музиканти на България - Биг Бенда на Българското национално радио с диригент Антони Дончев.  Като гост-солисти ще участват младите благоевградски таланти Александрина Механджийска и Лъчезар Кацарски. Входът за концерта..

публикувано на 24.03.17 в 16:25

Радио Благоевград е съорганизатор на конкурса "Жена на годината", церемонията е на 24 март

В навечерието на християнския празник Благовещение и Деня на благоевградчанката, в Голямото концертно студио на Радио Благоевград ще бъдат връчени наградите на десетте номинирани дами в конкурса "Жена на годината на Благоевград" за 2017 година, една от тях ще получи авторската статуетка от Богдан Бондиков "Утро" и ще влезе в Клуб "Жена на годината на..

публикувано на 23.03.17 в 15:04

С послание "Да пестим водата" Басейнова дирекция, Община Сандански и Радио Благоевград отбелязаха Световния ден на водата

За поредна година Радио Благоевград се включи като съорганизатор на честването на Световния ден на водата, съвместно с Басейнова дирекция "Западнобеломорски район". През 2017г. общината-домакин бе Сандански, а послението - "Да пестим водата". Учениците от училищата в град Сандански участваха в музикален фестивал "Воден свят", игрите "Воден кръговрат" и..

публикувано на 23.03.17 в 08:33

Радио Благоевград е партньор на честването на Световния ден на водата

Под мотото „Да намалим замърсяването на водата, да подобрим нейното качество и да я ползваме по-пестеливо“, Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ ще отпразнува Световния ден на водата, петнадесетгодишния юбилей от създаването си, както и професионалния празник на служителите си. Радио Благоевград е партньор на събитието, което ще бъде на 22..

публикувано на 14.03.17 в 12:07

В Радио Благоевград представят лекция и филм с възгледите на Петър Дънов за мисията на жената

Новата Ева,  Жената – Майка ; „... Жената, която спасява света;  ... която държи ключовете на живота;.... чрез която се проявява великата и мощна сила на Любовта, която носи Живота.” – на това са посветени  лекцията и филмът, които ще представят възгледите на Учителя Петър  Дънов за важната  мисия на жената в новата епоха.  С това се отбелязва..

публикувано на 13.03.17 в 18:38