Евродепутатът Асим Адемов проведе първа за годината среща със свои колеги в Благоевград

На чаша вино евродепутатът Асим Адемов се срещна със свои колеги – политици от пиринско в Европейския информационен център в Благоевград.

„Идеята ми беше с настъпването на 2018-а да си пожелаем една успешна година. За мен 2017-а оставя ярък спомен в живота ми - започнах я като заместник областен управител, продължих като директор и я завърших като евродепутат. Но всичко това не би се случило, ако ние не бяхме екип и ви благодаря“, обърна се към колегите си г-н Адемов.

„Да сме живи и здрави, да имаме късмет, да сме заедно, както до сега – тогава нещата се случват и вървим напред и нагоре“, допълни областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева. 

(Чуйте звуковия файл...) 


 

Вижте още

Стартира кампания „Не купувай, осинови“ под егидата на кмета на Благоевград

Кампания „Не купувай, осинови“ стартира в края на януари в Благоевград. Инициативата е под егидата на кмета на Благоевград Атанас Камбитов и има за цел да осигури дом на бездомни кучета, съобщават от пресцентъра на Общината.  Периодично четириногите ще бъдат събирани в изложение, по време на което всеки желаещ ще може да разгледа и да избере..

публикувано на 16.01.18 в 16:46
Белица

Радослав Ревански: Нямам сериозни притеснения относно проектобюджета за тази година

Кметът на община Белица заяви в ефира на Радио Благоевград, че приема реалностите такива каквито са и се надява на добра събираемост на местните данъци и такси през 2018 година. (Чуйте звуковия файл...) Елза Величкова: Тази година бюджетът на община Бобов дол е малко над 6 млн. лв. Приходната част се състои..

публикувано на 16.01.18 в 14:07

Кметовете на Банско и Виница проведоха работна среща във връзка с общи проекти

Кметът на община Банско, Георги Икономов, проведе работна среща със своя колега от община Виница, Македония – Ивица Димитров. Придружени от своите екипи, те обсъдиха възможностите за съвместно участие в проекти, финансирани със средства от европейските фондове. На базата на създадените добри взаимоотношения между двете общини, които са..

публикувано на 16.01.18 в 13:40

Безплатна храна за военноинвалиди осигури община Дупница чрез Изпълнителна агенция “Военни клубове”

 Стойността на договора е 69 000 лева, а срокът – 2 години. От услугата ще се ползват 40 пострадали от войните, като списъкът се изготвя от Военно-патриотичния съюз.   Всеки работен ден те ще получават топъл обяд в трапезарията на Социалния патронаж. Общината ще доставя безплатно храната до домовете на трудноподвижни хора.

публикувано на 16.01.18 в 13:14

Провали се поредният конкурс за управител на общинската болница в Дупница

Причината е в липсата на кандидати за поста. До изтичане на срока не е подадено нито едно заявление. На предишния конкурс не бе избран управител, заради ниските оценки на кандидатите. Един от тях бе и временният управител доц. Димитър Недин.   Предстои Общинският съвет да удължи договора му за управление и да определи нова дата за конкурс.

публикувано на 16.01.18 в 13:14
Биньо Иванов

В Кюстендил беше отбелязана 79-та годишнина от рождението на поета Биньо Иванов

В Кюстендил беше отбелязана 79-та годишнина от рождението на поета Биньо Иванов. В кюстендилското читалище "Братство" беше открита фотодокументална изложба, посветена на творчеството на кюстендилския поет, представени бяха и негови книги. По традиция на днешния ден беше обявено и началото на националния литературен конкурс "Биньо Иванов",..

публикувано на 16.01.18 в 12:47

Телефонни измамници са атакували Дупница вчера, съобщиха от полицията

Телефонни измамници са атакували Дупница вчера, съобщиха от полицията. За по-малко от два часа над десет жители на Дупница са сигнализирали полицията, че са получили обаждания по телефона с молба да помогнат за залавяне на престъпници. Авторите на обажданията твърдели, че трябва само да се спазят указанията за даване на..

публикувано на 16.01.18 в 12:13