Евродепутатът Асим Адемов проведе първа за годината среща със свои колеги в Благоевград

На чаша вино евродепутатът Асим Адемов се срещна със свои колеги – политици от пиринско в Европейския информационен център в Благоевград.

„Идеята ми беше с настъпването на 2018-а да си пожелаем една успешна година. За мен 2017-а оставя ярък спомен в живота ми - започнах я като заместник областен управител, продължих като директор и я завърших като евродепутат. Но всичко това не би се случило, ако ние не бяхме екип и ви благодаря“, обърна се към колегите си г-н Адемов.

„Да сме живи и здрави, да имаме късмет, да сме заедно, както до сега – тогава нещата се случват и вървим напред и нагоре“, допълни областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева. 

(Чуйте звуковия файл...) 


 

Галерия

Вижте още

Община Банско взе участие в Международното туристическо изложение в Атина

  На форума присъстваха над 250 изложители и професионалисти от бранша. Община Банско, която участва за трети път, бе представена като атрактивна туристическа дестинация, а на посетителите бяха предложени брошури на гръцки език и рекламни сувенири. На част от срещите, в които участваха представителите на общината и туристическия бранш Банско..

публикувано на 10.12.18 в 16:25

Потушен е пожарът в жилищна кооперация в Благоевград

 Потушен е пожарът, който възникна в ранния следобед в тавански помещения на жилищна кооперация на улица „14 полк“ в Благоевград в непосредствена близост до кръговото кръстовище на улица „Джеймс Баучер“ и „Александър Стамболийски“.  На място пристигнаха четири противопожарни автомобила, екипи на спешна помощ и полицията. След бърза намеса на..

публикувано на 10.12.18 в 15:43

Граждански инициативен комитет от Кюстендил оспорва решение на МС, заради заплаха от екокатастрофа

Голяма екологична заплаха надвисва над Кюстендил, след решение на МС от миналата сряда, с което е дадено право на канадска фирма в продължение на три години да извършва проучване за добив на метални полезни изкопаеми от площ "Злогош".  Това алармираха от гражданския инициативен комитет "За чиста природа", създаден наскоро в Кюстендил.  От..

публикувано на 10.12.18 в 15:16

Две жени пострадаха при пожар в Благоевград

Пожар е възникнал преди 30 минути в таванските помещения на жилищна сграда, в района на кръговото кръстовище между улиците „Джеймс Баучер“ и „Александър Стамболийски“ в Благоевград. На място има четири противопожарни автомобила.  Полицията е отцепила движението в посока квартал "Еленово".  Два екипа на "Спешен център" оказват помощ на място на..

публикувано на 10.12.18 в 14:54

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев два дни в Благоевградска област

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев участва днес в церемония „Първа копка“ по проект за ремонт в СУ „Св. св. Климент Охридски“ – Симитли.  Той бе посрещнат от кмета на общината Апостол Апостолов. На церемонията присъстваха депутатите Даниела Савеклиева и Стефан Апостолов от Първи МИР, началникът на РУО Благоевград Ивайло..

публикувано на 10.12.18 в 14:14
Методи Чимев

Дострояват сградата на ОУ “Евлоги Георгиев” в Дупница

Дострояване сградата на ОУ “Евлоги Георгиев”, с цел преминаване към едносменен режим, предлага на Общинския съвет кметът на Дупница Методи Чимев.   Предлага се дострояване на 8 класни стаи над столовата и физкултурния салон. Училището има 13 стаи и 21 паралелки. То е единственото в областта с двусменно обучение. Ще се монтира шумоизолираща..

публикувано на 10.12.18 в 13:42

Забраниха движението на тирове над 12 тона в прохода Предел

Снеговалежите в Благоевградска област са спрели. Снегорините започват да почистват пътните артерии.  Забранено е движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона с ремаркета и полуремаркета през прохода Предел и по пътя Станке Лисичково - митницата.  Водачите да бъдат внимателни, апелират от ОПУ- Благоевград.

публикувано на 10.12.18 в 13:38