Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В ход е създаването на нов музикален проект на Радио Благоевград

Музикалният проект е посветен на 45-та годишнина от създаването на медията. Композиторът Петьо Кръстев, музикалният продуцент на Радио Благоевград Маргарит Русев и директорът Елисавета Каменичка са инициатори на новия музикален проект. 
В него са включени фолклорни изпълнения от всички региони на Благоевградска област, каза в ефира на Радио Благоевград композиторът Петьо Кръстев. (Чуйте звуковия файл...)

Снимка


В момента новият музикален продукт e на финала на звукозаписния процес, направени са записите на музикантите и изпълнителите, информира музикалният продуцент Маргарит Русев: (Чуйте звуковия файл...)
Снимка

Директорът на Радио Благоевград Елисавета Каменичка представи изпълнителите, които са включени в най-новия музикален проект на медията. Тя заяви, че и в този проект са привлечени млади хора в духа на инициативата на радиото „Инвестирай в младостта“: (Чуйте звуковия файл...)





Директорът на Радио Благоевград Елисавета Каменичка съобщи, че изпълненията, включени в новия музикален проект, ще бъдат представени в спектакъл на рождения ден на медията ни, на 11 декември в залата на ДТ „Никола Вапцаров“ - Благоевград.

Проектът беше обявен в предаването "Днес" с водещ Рина Далева, можете да видите видеото, а в снимките има и лица на участници в проекта