Катастрофа при Градево

Шофьорите да се движат повишено внимание по път II-19 Симитли - Предел при км 8 поради ПТП, при което има и пострадали. Трафикът се регулира от полицаи, информират от Областно пътно управление - Благоевград. Инцидентът е станал малко преди 17 часа


Вижте още

В Перник уволняват със съобщение в социалните мрежи

Забавяне на трудовите възнаграждения, „заплати в плик” или работа на пълен работен ден при сключен договор за 4-часов работен ден са най-честите сигнали, подавани в КНСБ от работници в област Перник.  Сред най-засегнатите от сивата икономика са секторите шивашко производство и строителство на съоръжения.  Данните бяха изнесени от КНСБ на..

публикувано на 19.07.19 в 14:53

Кръгла маса за проблемите на ромите в Кюстендил

Добри практики за интеграция на ромите бяха представени на кръгла маса в Кюстендил. Събитието е организирано от сдружението "Ларго" и Българския хелзинкски комитет. По време на срещата, на която присъстваха представители на всички регионални дирекции, имащи отношение по темата, бяха презентирани положителни примери за разрешаване на най-често..

публикувано на 19.07.19 в 14:30
Инж.Дамян Дамянов

На територията на ЮЗДП няма огнища на африканска чума

Това съобщи днес на среща в Югозападното държавно предприятие директорът на предприятието инж. Дамян Дамянов. Ръководителите на 40-те държавни горски и ловни стопанства бяха запознати с мерките за намаляване на популацията на диви свине  и превенция срещу африканската чума.     „ За сведение, в страната огнищата са около 16 на домашни..

публикувано на 19.07.19 в 13:14

Община Перник с нов дългосрочен заем

Общинският съвет в Перник даде съгласие общината да поеме нов дългосрочен дълг в размер на 500 000 лева. Заемът е необходим, за да се осигури част от съфинансиране на проекта за интегриран градски транспорт. С него ще се дофинансира закупуването на нови 13 автобуса за градския транспорт, тъй като при направеното пазарно проучване е установено, че е..

публикувано на 19.07.19 в 13:07

Благотворителен концерт за 12-годишната Микаела от Благоевград

Благотворителен концерт в помощ на 12-годишната Микаела ще се проведе в Благоевград. На 26 юли от 19.00 часа в зала „Яворов“ певци и танцьори ще се качат на една сцена, за да подкрепят детето, което се нуждае от средства за спешна операция. Микаела страда от епилепсия и има тежки пристъпи ежедневно. За да се подобри състоянието й е необходимо..

публикувано на 19.07.19 в 13:02

Coerver coaching и ФК "Кюстендил" подписаха договор

Договор за партньорство между Coerver coaching и ФК "Кюстендил" бе подписан на стадион "Осогово" в града. По тази методика, предназначена за деца от 6 до 14 години работят световно известни клубове в целия свят. Директорът на Coerver coaching в България Георги Захариев заяви, че това партньорство ще допринесе за развитието на младите таланти в..

публикувано на 19.07.19 в 11:04

Започна записването след второ класиране за прием в гимназиите

От днес започва записването след второ класиране за прием след седми клас. То ще продължи и в понеделник, 22 юли.  Второто класиране беше обявено от Министерството на образованието и науката вчера.  Свободните места след второ класиране ще бъдат обявени на 23 юли. "На 24 и 25 юли учениците, които до момента не са успели да се класират никъде..

публикувано на 19.07.19 в 10:46