Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОД на МВР Благоевград с нов директор

ОД на МВР в Благоевград
Снимка: БГНЕС


Със заповед на министъра на вътрешните работи, считано от 17.06.2019 г. старши комисар Дойчин Дойчинов е назначен за директор на ОД на МВР-Благоевград. 

Главният секретар на МВР представи пред състава новия директор на ОД на МВР-Благоевград - старши комисар Дойчин Дойчинов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

ЕК препоръчва мерки за борба с фалшифицирането

Инструментариум на ЕС срещу фалшифицирането. Сложни думи за важни действия. Европейската комисия (ЕК) прие препоръка с мерки за борба с фалшифицирането и за по-ефективно прилагане на правата върху интелектуалната собственост. Препоръката е известна като  инструментариум на ЕС срещу фалшифицирането  и цели да насърчи сътрудничеството между носителите на..

публикувано на 09.05.24 в 09:30

МВР открива денонощна линия за нарушения за изборите

От 9 май до 10 юни 2024 г. в Министерството на вътрешните работи ще функционира денонощно открита линия - телефон 02 90 112 98 и имейл  izbori@mvr.bg  - за сигнали за нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в изборния процес. Осигурената допълнителна възможност е част от предприетите от МВР мерки за ефективно..

публикувано на 09.05.24 в 09:29

Влизат в сила противоепидемични мерки срещу коклюш

От днес у нас се въвеждат временни противоепидемични мерки срещу разпространението на заболяването коклюш. Според заповедта на здравния министър те ще действат до края на юли и включват безплатна диагностика с PCR тестове в София, Пловдив, Варна, Плевен и Стара Загора. При съобщаване на случай на коклюш, съответното РЗИ ще предписва нужните мерки на..

публикувано на 09.05.24 в 09:27

Отбелязваме Деня на Европа

Днес, 9 май, отбелязваме Деня на Европа. Датата бележи годишнина от историческата Декларация на Шуман, с която през 1950 г. тогавашният френски външен министър Робер Шуман залага идеята за днешния Европейски съюз. В тържествено отбелязване на Деня на Европа у нас ще участват държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова. Те ще присъстват..

публикувано на 09.05.24 в 09:22

платена публикация
200 фирми ще участват в Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО от 13 до 17 май на Летище Стара Загора

Шестнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще представи 200 фирми върху над 35 800 кв.м. нетна изложбена площ. То ще се проведе от 13 до 17 май на традиционното място – Летище Стара Загора. Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – на място или предварително в уебсайта на БАТА АГРО..

публикувано на 09.05.24 в 08:05

Облачно с валежи от дъжд

Днес ще бъде предимно облачно. В много райони в западната половина от страната ще има валежи от дъжд, на места ще са значителни по количество. В Югозападна България ще прегърми. Вятърът ще бъде от североизток, в източните райони ще е умерен, временно силен и там валежите ще са по-слаби и на по-малко места. Дневните температури ще се понижават, повече в..

публикувано на 09.05.24 в 05:37

Георги Динев е новият областен управител на Благоевград

Правителството прие решение, с което назначава четирима нови областни управители на областите Благоевград, Видин, Добрич и Плевен. За областен управител на Благоевград е назначен Георги Динев. Бил е народен представител 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание.  Динев е бил също председател на Общинския съвет – Петрич. 

публикувано на 08.05.24 в 17:50