Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Юлий Павлов: Без продължителна кампания, никой извън ГЕРБ не може да се представи добре

Снимка: БГНЕС
Ако балотажът на президентските избори е между ГЕРБ и БСП, победата на ГЕРБ ще е доста по-лека. Ако балотажът е между кандидат на ГЕРБ и Меглена Кунева, макар и след оспорвана борба, пак кандидатът на ГЕРБ има по-големи шансове да спечели, но поне мачът ще бъде по-интересен. Това коментира в предаването „Преди всички” Юлий Павлов – директор на Центъра за анализи и маркетинг.
ГЕРБ и без да води кампания, водещите фигури на партията присъстват непрекъснато в медиите. Те имат достатъчно медийно присъствие и със сегашната си дейност те на практика убеждават избирателите да гласуват за тях. Странното е, че от страна на опозицията няма издигнати кандидатури, подчерта Павлов. Според него колкото повече време един кандидат води кампания, толкова повече може да спечели. Рискът от компромати е нещо, което трябва да се поеме, подчерта той. Павлов е категоричен, че без продължителна кампания, никой извън ГЕРБ не може да се представи добре.
Юлий Павлов посочи още, че неодобрението към премиера вече изпреварва одобрението, но то е в малки стойности, а Росен Плевнелиев продължава да има одобрение за работата си.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна