Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Brotherhood Of Sleep започват турнето си от София с концерт на 19 август

Снимка: Архив

Brotherhood Of Sleep започват турнето си от София с концерт на 19 август в Art Space. Ивайло Александров, организатор на първия концерт от европейското турне на гръцкото дуум трио Brotherhood Of Sleep, уточни в предаването "Преди всички", че групата е създадена 2006 година и има два албума с по 4 песни, но композициите са инструментални и много дълги. Очаква се представянето им да продължи около час и половина.

Интересното при тях е, че те свирят на свещи, ще използваме екрана на лятната сцена, на който ще се прожектират интересни кадри, свързани с музиката на групата, така че мисля, че ще бъде живописно изпълнение, каза той.

На концерта ще бъдат изпълнени три от парчетата на групата от последния им албум и една съвсем нова композиция, която ще бъде записана в края на годината за албум, който се очаква да излезе в началото на следващата година.

Brotherhood Of Sleep пристигат в София утре. В понеделник заминават за Румъния. След това имат участия в Чехия, Белгия, Германия, Швеция, Сърбия и завършват с два концерта в Гърция.

Повече за турнето чуйте в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна