Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Константинов: Рискувах, за да дам почивка на титулярите срещу Русия

Данаил Милушев завърши с 19 точки и 40% атака при измъчената победа над Египет
Снимка: fibv.org

Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Пламен Константинов прие спокойно трудната победа над Египет с 3:2 в четвъртия мач на нашите на световното първенство. Той коментира, че нещата са се получили в първите 2 гейма, а след това играта на националите ни, особено на посрещане, е претърпяла срив:

Доволен съм от играта ни през първите два гейма. След това обаче нещо се обърка, най-вече в посрещане, а оттам дойдоха и проблемите ни в 3-ия и 4-ия гейм. Мирослав Градинаров започна добре, но после се пропука, най-вече на посрещане. Иначе игра добре в атака, на блок, има и хубав сервис. Рискувах максимално, за да дам повече почивка на някои от момчетата, на които ще разчитам утре срещу Русия, коментира Пламен Константинов пред Българското национално радио (БНР).



Самият Мирослав Градинаров не бе особено доволен от играта си в третия и четвъртия гейм и коментира трудната победа над Египет така:



Либерото на тима ни Теодор Салпаров си позволи на няколко пъти по време на мача да "поговори" на висок глас със съотборниците си, като явно и при него нервите взеха връх:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна