Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Павел и Венци Венц: Всеки ден трябва да си по-добра своя версия

Вечерта при нас е по-мъдра от сутринта - твърдят двамата, плюс Мойсей

Венци Венц и Павел в кадър от клипа към "Все таа брат"

Павел и Венци Венц - бяха специалните гости на Пожелание с послание тази седмица, а поводът беше "Все таа брат" - новата песен на момчетата, в която заявяват позицията си към завиждащите, към парите и към нещата, за които просто е по-добре да ни е все тая.

Изненада направиха не само за слушателите, но и за водещата, когато Венци дойде с още един от любимите български изпълнители, който до средата на предаването влезе и в импровизираната игра - познайте кой е гостът ни…

След няколко телефонни обаждания и много познали на фейсбук страницата - разкрихме, че гостът изненада е Мойсей, с кого Павката и Венци не само имат вече един успешен съвместен проект, но планират да създават още.

В рамките на тазседмичния един час за бг музика, момчетата отговориха на много от въпросите на своите фенове, написани на страницата на предаването и зададени на живо от ефирните ни телефони, разказаха ни забавни истории и бъдещи планове. Казаха да очакваме жестоко лятно парче, което да ни партнира в забавленията цяло лято... а и след това.

Всъщност - какво разказаха за музикалните си проекти, за детските си бели, първите целувки и кой какво е искал да работи като порасне - чуйте в записа от предаването, а традиционния блиц - този път с нетрадиционните си въпроси можете да чуете и видите на фейсбук страницата на предаването.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна