Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Инцидент в тунел "Правешки ханове"

| обновено на 16.02.17 в 19:27
Снимка: вестник "Дневник"

Част от светофарна уредба е паднала в тунел "Правешки ханове" е в късния следобед, потвърдиха пред  "Хоризонт" от Областната дирекция на полицията в София. 

Сигналът за висяща част от светофара е бил подаден на телефон 112  от пътници на автобуси и шофьори на леки автомобили, които са преминавали през съоръжението. 

От Областната дирекция на МВР-София са изпратили патрул, който при пристигането си в тунела е видял вече падналата част от светофарната уредба. Към момента не се съобщава за пострадали и материални щети по преминалащи автомобили. 

На място са били изпратени и екипи на  Агенция "Пътна инфраструктура", който за "Хоризонт"  опровергаха информацията, че част от светофарна уребда е паднала в тунела. Проверка на място, извършена от технически екип е установила, че става дума за паднал кашон от преминаващо превозно средство.  При преминаването си товарният автомобил е закачил и част от мигащите светлини, които предупреждават, че има тунел. Предметите са бил вдигнати веднага, за да не пречат на движението.

В момента преминаването през тунел "Правешки ханове" е нормално, но въпраки това има патрули на полицията.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна