Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Филип Филипов: В момента българският народ сам определя в каква посока иска да се развива

По какъв път ще поеме България след изборите? С този въпрос се обърнахме към Филип Филипов – той е физик и философ, майстор на първата наука на човечеството – астрологията. Прогнозирал е с научните методи на астрологията световни събития с точност до ден и дори географски координати като: земетресенията във Фукушима, Перник и Италия, войната в Украйна, атентата в Сарафово, самолетните катастрофи през март 2014-а и март 2015-а, инцидента в Хитрино и дори събитията в Лондон отпреди два дни. Последовател е на астрологичната школа, създадена от Петър Дънов, и учредител на Българската астрологична асоциация. Ето какво предвижда той за България през 2017 година.

2017 година е от изключително решаващо значение за развитието на нашата цивилизация. Изборите също са решаващи за еволюцията на нашия народ. Българският народ има интуиция и знае, че в тези кризисни условия, когато около нас има война, политическа нестабилност, напрежения, скандали, натиск от всякакво естество, в България трябва да има съответно човек със силна воля, с разумни и добри контакти с целият свят. Ние имаме възможност да влезем в по-адекватно развитие и период.

За съжаление, вижда се ясно, че е налице отново мафиотски ъндърграунд, с който се цели ограбването на България и спирането на нейната еволюция и развитие в едно културно отношение. В момента българският народ сам определя в каква посока иска да се развива – напред към свободата и висшите ценности, към християнските ценности на човечеството, или назад – към всичко онова, което вече сме преживели и нямаме нужда от него.

Налице е някакъв вид политическа нестабилност по принцип. Коалициите ще бъдат трудни във всяко едно отношение, но аз вярвам в мъдростта на хората, които се стремят да бъдат не политици, а държавници.

Категорично 2017 година е една от основните съдбоносни години във всяко едно отношение. Предстоят наистина съдбоносни, глобални процеси, които ще променят завинаги човечеството.

Интервюто на Таня Иванова с Филип Филипов можете да чуете от звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна