Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечелете билети за „Спящата красавица“ на Кралския балет

На 19-и, 22-ри и 23-ти април в кината "Арена" в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян ще гледаме балета „Спящата красавица“ на Чайковски от киносезона на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън“.

В главните роли в красивия класически спектакъл ще бъдат солистите на Кралския балет Марианела Нунес и Вадим Мунтагиров. Оригиналните декори на Оливър Месъл – един от най-великите сценографи на XX век, са възстановени и актуализирани за тази постановка на Питър Фармър. Разточителното пресъздаване на бароковия разкош на кралския двор, панорамното пътешествие на принца до замъка и колоритните герои на известната приказка превръщат „Спящата красавица” в уникален спектакъл.

Българското национално радио Ви дава шанса да бъдете сред публиката на избрана от Вас прожекция с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива”. Можете да опитате късмета си в томболата като ни пишете на електронната поща castadiva@bnr.bg до 12-и април. Моля, отбележете Вашето име и телефон за връзка! Пожелаваме Ви късмет!

Томболата ще бъде изтеглена в празничното великденско издание на предаването „Каста дива“ на 16-и април от 20 до 22 ч. по програма „Хоризонт” на БНР.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени