Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ина Ананиева: Опитах се да родя между някое друго световно и европейско, но не ми се получи

Снимка: БФХГ

Опитах се да родя между някое друго световно и европейско, но не ми се получи, така с чувство за хумор Ина Ананиева отговори на въпроса, свързан с бременността ѝ. Наставничката на „златните момичета“ очаква второто си дете и това беше причината да се оттегли от поста преди няколко месеца.

След като се успокоих след Олимпиадата, нещата се случиха, за което съм много щастлива. По никакъв начин не съжалявам за решението си да се оттегля, допълни Ананиева и сподели:

Казаха, че ще е момиченце. Живо и здраво, дано всичко да е наред. Очакваме да се роди в началото на юли. Избрала съм име, но предполагам, че ще се случи, както с дъщеря ми. В последния момент промених името. Много ми се искаше каката да е гимнастичка, но по никакъв начин не успях да я запаля за художествената гимнастика. Влече я волейболът. За нероден Петко, още няма да говоря.

Ина Ананиева присъства на държавното първенство, категория „Елит“, което се провежда в тренировъчната зала на „Арена Армеец“ и даде оценка за блестящото представяне на новия ансамбъл на световната купа в Песаро (Италия).

Това, което направиха момичетата за толкова кратко време, мога да кажа едно голямо „Браво“ на целия екип, на Весела Димитрова и на Михаела Маевска. Аз не си спомням Италия, на тяхна земя някой скоро да ги е побеждавал в многобоя. Много съм щастлива. Момичетата играха фантастично. Просто бяха най-добрите, завърши Ананиева.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна