Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Можем ли да постигнем квантово съзнание

Снимка: izrastvane.com
"Квантово съзнание" е практическа методика, изградена върху различни религии. За много хора тя представлява образователен проект за трансперсонално израстване. Основната цел е , чрез синтеза на мъдростта, предавана през поколения, да се внесе яснота за отговорността и причинно-следствените връзки. Това дава възможност на тези, които за потънали в безверие, скептицизъм, и са загубили посоката на житейската си служба. Като основни средства, методиката работи с енергийна психология, квантова механика, теология, невронауки и други.

Свилен Калинов е завършил комплементарна медицина в Шри Ланка, а в момента е лектор в София. Той ни въвежда в дебрите на неосезаемото, обяснява как се постига квантово съзнание и какви са стъпките за това. За целта се използват и техники за контролиране на мисълта, но преди това, човек трябва да е наясно с някои фактори, предупреждава Калинов.

Какво ни дава постигането на квантово съзнание, какви са ползите от това и защо въобще човек изпитва подобна духовна потребност? Повече - в интервюто на Добромира Мицева със Свилен Калинов.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна