Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Последно за сезона представление на "Догодина по същото време"

Леарт Долке, Лилия Маравиля и Владимир Зомбори в студиото на "Хоризонт"
Снимка: Георги Бангиев


Театралната постановка от Бърнард Слейд „Догодина по същото време“ отново оживява на българска сцена, а в главните роли са Лилия Маравиля и Христо Шопов. Последното представление за сезона е тази вечер в София, а през септември ще продължи турнето си в страната.

За предаването „Преди всички“ по „Хоризонт“ актрисата сподели:

Много обичам това представление, защото то се получи много фино, много чувствено, емоционално и такава една много приятна дълбочина с всякаква палитра от чувства, на която публиката може и да се смее, и да си поплаче. Въобще изпитва всичко.

Пиесата, като драматургия, е чудесна, наистина. Удоволствие е за всеки един актьор да се срещне с такъв тип драматургия.

Много красива е и историята, защото вътре има много любов и много почтеност. Може би това е нещото, което очарова публиката. Наистина, те са двама човека, които се срещат, изживяват някаква бурна, страстна връзка и след това решават, че ще се видят отново догодина и се срещат всяка година, но всяка година в поне първите 5-10 години има едно такова притеснение дали партньорът ще се появи или не...  Това, което те изживяват за 48 часа много силно поддържа любовта в семействата им.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна