Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Няма такова шоу" на Нешка Робева от утре тръгва по сцените в страната

Снимка: Община Мездра

Спектакълът „Няма такова шоу“ на Нешка Робева от утре тръгва по сцените в страната и ще започне своята среща със зрителите в Русе. Представлението има за цел да спаси клуба по художествена гимнастика на "Левски". В интервю за предаването „Преди всички“ Димитър Стоянов, мениджър на спектакъла, заяви: 

От Нова година ние ще анонсираме, освен приема на млади гимнастички в клуб „Левски“, но ще създадем и школа по танци, която ще бъде към клуба и към трупата. Имаме много добре подготвени кадри. Ще направим групи по различни стилове танци, така че да могат да избират децата. Другата голяма наша мечта на танцьорите от трупата е на път да се сбъдне – създаване на детска формация, с която ние ще изграждаме такъв тип спектакли.

На първо място, бих искал да спомена две големи имена, които ни подкрепиха в тази инициатива. Това са Васко Василев и Лили Иванова. Васко Василев ще бъде с нас на 11-и в зала 1 на НДК. Лили Иванова предостави една песен от новия си албум, върху която г-жа Робева с двама от нашите солисти Боряна Гинева и Алекс Бориславов направиха един страхотен танц. Разбира се, и нашата дългогодишна приятелка Деси Добрева, двамата млади изпълнители Христо Младенов и Димитър Атанасов, с които в последната година работихме един друг спектакъл, но съм щастлив, че продължават да работят с нас, защото те внасят съвсем различно усещане за нещата, които правят. В крайна сметка, наистина, миксът е доста шарен.

Ние решихме да пресъздадем един ден в нашата зала на Герена, където ние всеки ден се събираме и работим, но този ден е особен. Това е денят, в който ние сме си казали, че ще си направим коледното тържество. Ние наистина всяка година си правим такова тържество. Всъщност се оказва, че някой е объркал реда и в един момент се оказва, че освен гимнастички, на терена има и танцьори и всеки започва да се бори за своето да го покаже и в крайна сметка редът се загубва някъде по трасето, но остава емоцията от добрите изпълнения, разказа за спектакъла Стоянов.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна