Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ненчо Илчев на гости на „Семейно радио“

БНР Новини
Ненчо Илчев
Снимка: БГНЕС
Ненчо Илчев



В рубриката „Радиоавтограф“ ни гостува Ненчо Илчев – обичан илюзионист, актьор и комик. Роден е в село Момчиловци, община Смолян. Завършва гимназия и след това учи за кратко в медицинския колеж в София. Но, мечтата му е да бъде на сцената и да показва фокуси. Приет е в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” през 1992 г, в класа на професор Стефан Данаилов, с когото стават много близки приятели.
През 1997 г. постъпва в трупата на театър „Българската армия“,където е и до днес. А децата го познават от предаването „Спукано гърне“, което се излъчва по Българската национална телевизия и в него Ненчо си партнира с Дони. Там той е водещ, показва и учи децата на фокуси, а Дони прави пакости.
За Ненчо най-важно е семейството.Има син на 12 години, на име Момчил. Двамата обичат да прекарват свободното време заедно. Карат колела, разхождат се и правят фокуси, които се излъчват в интернет. Когато са тримата със съпругата му обсъждат, какво се случва навън и се забавляват. Гледа на живота с усмивка и иска хората около него също да се усмихват по-често и да намират позитивното в малките неща.
Повече за гостуването на актьора Ненчо Илчев в студиото на „Семейно радио“, с водещ Александър Райчев, чуйте в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна