Семейно радио

всяка събота и неделя,
от 8.00 до 11.00 часа

СнимкаПредаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

Екип на предаването: Калина Станева, Александър Райчев, Ирина Вълчанова, Роза Дамянова, Аделина Александрова, Веселина Даковска, Кирил Чобанов, Калина Колева.

Публикации
Николинка, Калина Станева и Михаела Михайлови в студиото на

В "Моето семейство" ни гостуват Николинка и Михаела Михайлови

В "Моето семейство" ни гостуват две дами, за които да си учител е много повече от професия, която се предава от поколение на поколение. Те са майка и дъщеря и се казват Николинка и Михаела Михайлови.

публикувано на 18.09.17 в 11:32

Емоционални и социални проблеми в отглеждането на недоносени бебета

Тази неделя в студиото на „Семейно радио“ гостува Мая Рашева – майка на близначки, родени три месеца преждевременно. Личната история на Мая се превръща в мотив за участието й като доброволец във фондация „Нашите недоносени бебета“ : Бебето излиза в..

публикувано на 11.09.17 в 14:25
Екипът на

Силата на дизайна да подобрява света

В рубриката „Домът цветно“ на неделното „Семейно радио“ ви представихме „Генератор“ – новото пространство в София за иновации, креативност, дизайн и култура. Бояна Гяурова и Калина Жулева сбъдват една своя мечта с появата на „Генератор“ и обясняват защо е..

публикувано на 11.09.17 в 13:01
Проф. Анатоли Кръстев, Нели Кулаксъзова и синът им – Атанас Кръстев, в студиото на предаването

Гости в "Моето семейство" - проф. Анатоли Кръстев, Нели Кулаксъзова и синът им Атанас Кръстев

В непринуден разговор в студиото на предаването проф. Анатоли Кръстев, съпругата му Нели Кулаксъзова и синът им – Атанас Кръстев, разкаха за живота си в и извън музиката на едно популярно музикантско семейство, за интересните им родови истории, за силата..

публикувано на 05.09.17 в 10:25
Юри Боянин-син, Ирина Вълчанова и Юри Боянин в студиото на програма „Христо Ботев“.

Да пътуваш на стоп из Монголия и Пакистан

Юри и Юри Боянин – баща и син, археолог и историк, запалени пътешественици. Обиколили почти целия свят. Пътували през цяла Европа, САЩ, Азия до Малайзия, а оттам Юри Боянин-младши решил да отскочи и до не толкова познатата и загадъчна Австралия. Два месеца..

публикувано на 28.08.17 в 10:55
Симеон Ангелов, Калина Станева и Даниел Ангелов (отляво надясно) в студиото на предаването.

Моето семейство: Даниел Ангелов и Симеон Ангелов

Гости в студиото са ни двама мъже, за които заставането пред камера не е никакъв проблем, а даже необходимост. Даниел Ангелов е бащата, а Симеон Ангелов е сина и двамата са част от екипа на новите телевизионни любимци на България – героите от сериала..

публикувано на 17.08.17 в 09:20
Зоологът доц. д-р Стоян Лазаров, съпругата му Александра и децата им - Петко, Йовиан и Крум Лазарови. Към тяхната компания са се присъединили и два сокола.

„Моето семейство“: доц. д-р Стоян Лазаров и съпругата му Александра

В „Моето семейство“ гостува семейството на доц. д-р Стоян Лазаров, зоолог в Национален природонаучен музей, осигуряващ животни за участие в български и чуждестранни филми, съпругата му Александра Лазарова – музикант, и децата им: Петко, Йовиан и Крум..

публикувано на 16.08.17 в 09:10
Таня и  Божидар Балтови

Моето семейство: семейство Балтови

В рубриката „Моето семейство“ ви срещнахме със семейство Балтови от Бургас. За стария род Балтови, за майката – поетесата Веса Балтова, за основателката на театър „Адриана Будевска“ в града, която също е от този род и за още много други неща говорихме с..

публикувано на 25.07.17 в 09:00
Стефан и Ели Караиванови заедно с децата им – Мариана и Васил.

Моето семейство: семейство Караиванови

Предлагаме ви една вълнуваща среща със семейство – родственици на Апостола Васил Левски. Спомени, легенди и предания за най-светлата личност в нашата история ще чуете от Стефан Караиванов, който представя и книгата „Васил Левски – по спомени на Васил..

публикувано на 24.07.17 в 10:25

Рикардо Гиен – шаманът от Перу

В рубриката „Радиоавтограф“ ни гостува един истински шаман – Рикардо Гиен. Той пристига от далечно Перу и почти няма континент, на който да не е бил. Свързан е с природата и за лечение на различни болести използва билки. За да станеш шаман, трябва да имаш..

публикувано на 18.07.17 в 10:05