Семейно радио

всяка събота и неделя,
от 8.00 до 11.00 часа

СнимкаПредаване за всички членове на семейството. Освен важна информация за деня се предлагат и интересни идеи за дома, бита, културни предложения за прекарване на уикенда.

Екип на предаването: Калина Станева, Александър Райчев, Ирина Вълчанова, Роза Дамянова, Аделина Александрова, Веселина Даковска, Кирил Чобанов, Калина Колева.

Публикации

Рикардо Гиен – шаманът от Перу

В рубриката „Радиоавтограф“ ни гостува един истински шаман – Рикардо Гиен. Той пристига от далечно Перу и почти няма континент, на който да не е бил. Свързан е с природата и за лечение на различни болести използва билки. За да станеш шаман, трябва да имаш..

публикувано на 18.07.17 в 10:05

Дядо Миньо от село Боженци

В рубриката „Моята история“ – съвместен проект с гражданска платформа „MOVE.BG”, ви разказваме интересни родови истории, историите на вашата къща, улица, град. Всяка една от тях е част от общата ни история. Днешната ще ви отведе в китното село Боженци. Надя..

публикувано на 18.07.17 в 09:15
Емил Друмев, Калина Станева и Ясен Друмев (отляво надясно)

Моето семейство: Ясен и Емил Друмеви

Гости в студиото бяха двама братя-близнаци от Варна, които с лекота осъвместяват семейния бизнес с недвижими имоти с професионално занимаване с фолклорна музика, съчетана с модерно електронно звучене. Ясен и Емил Друмеви свирят съответно на кавал и гайда и..

публикувано на 17.07.17 в 10:05
Момчил Георов, Калина Станева и Джулия Мария Лолли-Георова (отляво надясно).

Моето семейство: Момчил и Джулия Мария Лолли Георови

Гости: Момчил Георов и съпругата му Джулия Мария Лолли-Георова, които ни разказаха какво е да се наследи семейния тухларски бизнес и как се управлява малко предприятие в днешно време.

публикувано на 03.07.17 в 10:10
Малкият Виктор Светославов и неговият кон Лазур.

Пътешествие с кон

В рубриката „География на сетивата” ни гостуват Долорес Николова и нейният син Виктор Светославов. Виктор е влюбен в конете и обожава да язди своя кон на име Лазур. Няма търпение да дойде края на седмицата, за да яхне своя домашен любимец и да поеме на..

публикувано на 27.06.17 в 15:23
Весела Фламбурари

Срещи в скайпа: Весела Фламбурари

В рубриката ни „Срещи в скайпа” ви срещаме с една от най-четените детски писателки - Весела Фламбурари. Тя живее от дълги години в Атина, но често отскача до България, за да се види с близките, приятелите и своите почитатели - децата. Завършила е актьорско..

публикувано на 26.06.17 в 16:41
Изглед от град Свищов.

Къде е Писаната къща?

В рубриката „Моята история” - съвместен проект с гражданска платформа „Move.bg”, ви разказваме интересни родови  истории, историите на вашата къща, улица, град. Всяка една от тях е част от общата ни история. Днешната ще ни отведе в село Драгомирово, община..

публикувано на 26.06.17 в 15:31
Полина, Паула, Иван и Делян Василеви (отляво надясно).

Моето семейство: Полина и Делян Василеви

Гостуват Полина Василева, психолог, заедно със своя съпруг Делян Василев, застрахователен брокер и двете им деца Иван и Паула. Историята на тяхната среща, помага ли в семейните отношения професията и на психолог, фамилни спомени и още интересни истории в..

публикувано на 26.06.17 в 14:40
Иво Игнатов, Калина Станева и Димитър Игнатов (отляво надясно).

Моето семейство: Димитър и Иво Игнатови

Гости: двама родолюбиви братя от Белоградчик - Димитър и Иво Игнатови, които изработват анимирана, интерактивна 3D карта на България, в помощ на туристите.

публикувано на 19.06.17 в 10:00

Как да създадем базов гардероб

Случвало ли ви се е да стоите пред отворения гардероб и да се чудите какво да облечете? Взимате една блуза и според вас няма с какво да я комбинирате, взимате втора, трета и накрая ги захвърляте в ъгъла на стаята, без да сте успели да направите нищо. След..

публикувано на 14.06.17 в 14:30