Eмисия новини
от 22.00 часа

Халф на „Левски“: Искаме купа в края на сезона

Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на „Левски“ Антони Белмонт беше избран за футболист №1 на Първа лига за 7-мия кръг, когато французинът вкара единственият гол при победата над „Берое“.

Белмонт призна, че през първия си сезон на ст. "Георги Аспарухов" е имал проблеми с адаптацията, но вече всичко е наред и той и съотборниците му се надяват да спечелят трофей в края на сезона.


„Основното е, че се промениха тренировките. Те са по-различни и по-интензивни. Треньорът има различен подход към нас, постоянно говори с нас. Философията му за футбола като цяло също е различно. Мисля, че това, което правим в момента е обещание за бъдещето. Мисля, че ще направим много добър сезон. В момента „Левски“ наистина изглежда като силен отбор.

Всички сме приятели, колеги, уважаваме се. Тази година сме едно цяло, няма групи. Може би миналата година имаше такива предпоставки. За това помага и треньорът, който кара всеки да се чувства важен.

Ще се опитаме да продължим серията, колкото може по-дълго и да правим поредни победи. Ясно е, че ще е много трудно. Основните конкуренти са познати – „Лудогорец“ и ЦСКА. Ние тази година ще се опитаме да направим нещо голямо. Имаме цел всички в отбора в края на сезона да вземем купа“, каза Белмонт.


Още от

Най-четени