Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Манчестър Юнайтед" с драматичен обрат срещу "Ювентус"

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на "Манчестър Юнайтед" победи този на "Ювентус" с 2:1 като гост в четвърта среща от осма група на Шампионската лига на Европа по футбол. През първата част нямаше много положения за гол, а домакините се отчетоха с греда на Сами Кедира в 35-ата минута.

Марсиал застраши вратата на торинския гранд в 49-ата минута, но в следващата атака Дибала отново остана на сантиметри от гола във вратата на "Манчестър Юнайтед" с втора греда в мача. Четвърт час по-късно Пянич намери Роналдо зад гърба на защитата на гостите и португалецът наказа бившия си тим от воле за 121-ия си гол в Шампионската лига. След попадението Роналдо се извини на феновете на "червените дяволи" и им поиска прошка.

Резервата Хуан Мата помрачи радостта на домакините с гол от фаул в 86-ата минута з 1:1. Обратът дойде в последната минута, когато гостите поведоха след рикошет и автогол на Алекс Сандро. Маркъс Рашфорд можеше да направи резултата още по-изразителен в полза на "Манчестър Юнайтед", но пропусна при бърза контраатака в края.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна