Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Тотнъм" си вярва, че може да победи "Барселона"

Маурисио Почетино
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Тотнъм" може да победи "Барселона" на "Ноу Камп", смята мениджърът на лондончаните Маурисио Почетино преди мача от Шампионската футболна лига на Европа. "Тотнъм" се нуждае от идентичен или по-добър резултат от този на "Интер" срещу ПСВ "Айндховен", за да стигнат до фазата на елиминации.
"Ще бъдем готови за битка и аз съм оптимист. Подготвяме се и се надяваме да покажем най-добрата игра, на която сме способни. Мислим най-вече върху това, а не върху играта на "Барселона". Те имат страхотен отбор и разполагат с 24-ма футболисти от най-високо ниво", каза той.
"Играем 12 мача за 40 дни и няма да имаме почивка през декември, така че няма как да няма ротация. "Тотнъм" е отбор, в който всеки получава шанс да се докаже и да се развие", добави той.
Вратарят Юго Лорис добави: "Винаги е специално да играеш срещу Барса като гост. За тях този мач е много по-различен, отколкото за нас, но фланелката ги задължава да търсят победата. Точно това ще искат и да постигнат. Няма да бъде лесно, но ние вярваме в победата".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени