Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветанов за скандала с новия му апартамент: Компроматна война, в чийто център е президентът

| обновено на 22.03.19 в 19:10
4
Снимка: БГНЕС

Като компроматна война, в чийто център е президентът Румен Радев, определи Цветан Цветанов скандала около придобиването на последния си апартамент. Във Велико Търново, където е за празника на града и от чийто район е избран за депутат, Цветанов заяви, че няма нещо, от което да се срамува.

Цветан Цветанов отказа да отговори на въпрос на „Хоризонт“ дали има вероятност ГЕРБ да се лиши от него след проверките на специализираните комисии и прокуратурата по придобиването на последния му апартамент на ул. „Латинка“ в София. Относно разпредената проверка и от премиера Бойко Борисов, Цветанов заяви:

„Премиерът е прав в това да се ядосваме, защото два месеца преди изборите да се правят подобни компромати, защото за мен това е истински компромат. Разбира се, обслужва само и единствено предстоящата европейска кампания. Тук, разбира се, трябва да сложим и флагмана на тази компроматна война, която, може би, ще се води в предстоящата кампания, и от президента Радев. Аз, ако съм искал нещо да крия, смятате ли, че ще го направя по този прозрачен начин?“

Цветанов посочи, че неслучайно първите медийни публикации около апартамента му са се появили след срещата със СДС за общо явяване на евроизборите, но отказа да поясни кои десни партии подозира, че участват в атаките срещу него.  


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени