Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Волен Сидеров: Дариткова е диалогичен човек и е способна да отговаря за дисциплината в партията

Волен Сидеров
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров не вижда проблем в работата на парламента, след като д-р Даниела Дариткова поема председателското място в парламентарната група на ГЕРБ.

Той добави, че Дариткова е диалогичен човек и е способна да отговаря за дисциплината в партията и кворума в Народното събрание.

„Ще работим с Дариткова. Аз не виждам някакъв проблем за това, че се променя председателят на парламентарната група на ГЕРБ. Не виждам драма. Мисля, че го казах още миналата седмица, в събота на конгреса на ВМРО. Предвиждах такива размествания и не виждам нищо драматично в това. Ще продължим да работим и ще си направим мандата. Дариткова е един комуникативен човек, спокоен. Аз не виждам проблеми за комуникацията“, каза Сидеров.

„Не очаквам трусове за кворума. Нищо не се променя. Не виждам въобще причини за трусове. Аз не гласувам за Дариткова. Оставката ще подкрепя, разбира се, това е волеизява, а Дариткова ще си я избират от парламентарната група на ГЕРБ“, коментира още той.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна