Eмисия новини
от 20.00 часа

Апетитът ги обича, сцената им приляга

Здрава Каменова и Богдана Трифонова
Снимка: Фейсбук страница на "Апетит"

В студиото на "Нашият ден" се събират две радиоводещи. Едната - Богдана Трифонова, позната на публиката от ефира на БГ Радио, е в ролята на гостенка на Мария Христова и в качеството си на актриса, но тъй като човек не може току-така да загърби професионалната си биография, понякога ролите на гост и водещ леко се объркват.

За какво могат да говорят две водещи в едно студио? На практика за всичко - както се случва и в представлението "Апетит", където Трифонова е в ролята на водеща на кулинарно предаване по радиото, а случаят я сблъсква "на живо" с последиците от съветите - които с готовност раздава - в лицето на една разгневена жена.

За радост на публиката, "Апетит" ще се играе и този сезон и ще радва, ще ви кара да се замисляте, тайно да проливате по някоя сълза, да се питате кое ни прави щастливи и какво ни кара да се се чувстваме красиви и в мир със себе си.

Чуйте разговора на двете радиоводещи, в който се включва и Здрава Каменова, актриса и автор на текста на "Апетит" - представлението, което предизвиква глад за живеене.Още от
Логото на Батман украси фасадата на Националния музей на изкуствата на Каталуния в Барселона.

Батман стана на 80 години

публикувано на 22.09.19 в 17:09

Ловци на човеци

публикувано на 22.09.19 в 10:25

За дупките, алегорията и истината

публикувано на 22.09.19 в 08:45