Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изложение в "Арена Армеец" събира работодатели и търсещи работа специалисти

| обновено на 10.09.19 в 10:19
Снимка: архив

Най-голямото изложение за квалифицирани кадри ще събере в "Арена Армеец" работодатели и търсещи работа. 150 топ компании ще търсят специалисти сред повече от 2000 кандидати, които ще посетят събитието. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на икономиката.

Освен срещи с работодатели, Експото предлага още четири тематични сцени, сред които растеж в кариерата, кариерни съвети, баланс между работата и свободното време. В програмата организаторите включват различни лекции, дискусии и уъркшопове за кариерно и личностно развитие, а нетуъркинг-зоната събира доказани лектори и специалисти от България и чужбина.

Като млад екип вярваме, че България е нашата страна за развитие, каза в интервю за предаването „Преди всички“ един от организаторите на изложението Виктория Добринова. По думите й днес на събитието ще присъстват 130 изложители от различни сфери.

„Събитието е насочено към квалифицирани кадри. Фирмите имат отворени позиции за хора с опит и образование. Освен среща с работодатели, сме предвидили 4 програми, в които всеки може да се включи според интересите си. Имаме програма за IT-специалисти, за кариерно развитие, баланс работа – личен живот и за бизнес иновации и развитие. Желанието ни е да вдигнем кариерните събития на ново ниво“, каза още Виктория Добринова.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл. 


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна