Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От Ботев (Пловдив) отрекоха напускане на стадион „Христо Ботев“

Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с официална позиция във връзка с появилите се информации в медийното пространство, че клубът обмисля напускане на стадион “Христо Ботев” заради неразбирателство с Община Пловдив, чиято собственост е спортното съоръжение. От клуба обявиха, че комуникацията им с общината е на “изключително добро ниво”.

“Уважаеми ботевисти,

Обръщаме се към вас, за да опровергаем категорично поредната серия от злонамерени и неверни публикации, завладели публичното пространство в навечерието на най-важния мач за клуба ни през този сезон.

Искаме категорично да подчертаем, че ПФК „Ботев“ няма никакво намерение да напуска стадион „Христо Ботев“.

Също така държим да отбележим, че комуникацията и взаимодействието на ръководството на ПФК „Ботев“ с Община Пловдив е на изключително добро ниво, като се радваме на взаимно уважение и разбирателство.

С оглед създалите се негативизъм и напрежение преди финала за Купата на България, ПФК „Ботев“ реши да преразгледа акредитациите за медийно отразяване през следващия състезателен сезон”, се казва в официалната позиция на Ботев (Пловдив).

Днес от 17:00 часа “канарчетата” гостуват на Арда в Кърджали в среща от 33-ия кръг на Първа лига, за разпределение на местата 7-10.


По публикацията работи: Антони Йорданов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна