Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Обучение "Бизнес start-up-и и лидерство": Как да учим по-бързо, лесно и ефективно

Ясен Николов
Снимка: Личен архив
Всички ние, особено в студентските си години, се чудим кой е пътят към успеха. Грешим често, изморяваме се лесно и се затрудняваме да приложим наученото на практика. За да помогне с решаването на този проблем, фондация „Деца на България“, със съдействието на Софийския университет, проведе обучение на тема "Бизнес стартъпи и лидерство във Факултета по журналистика и масова комуникация.
Работната среща имаше за цел да помогне на студентите да учат по-бързо, да използват наученото по възможно най-добрия начин и да използват мисловни карти, както в работата си в медии, така и във всички други сфери на развитие.
Лектор беше Ясен Николов, предприемач, визионер и представител на модерната бизнес философия в България, който с усмивка и иновативен подход въведе присъстващите в света на бизнеса. Той разкри пред тях и някои от най-важните тайни на журналистиката. Студентите планираха прес съдържание и се опитаха да напишат съдържателни новини. Към всеки от обучаващите се имаше индивидуален подход, а след края на занятията новините на студентите бяха публикувани на сайта на фондацията.

Чуйте повече от Луиза Лазарова.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Накъде в София

ТЕАТЪР "Мнимият болен" от Болиер ще се играе от 19.00 часа на голямата сцена в Народния театър "Иван Вазов". Режисьор е Владлен Александров, участват Георги Мамалев, Михаил Петров, Ева Тепавичарова, Албена Колева, София Бобчева, Владислава Николова, Павел Иванов, Христо Чешмеджиев. "Много шум за нищо" е предложението за тази вечер на Театър..

публикувано на 20.06.19 в 09:15

Започва цялостна реконструкция на бул. "Искърско шосе" в "Дружба"

На 22 юни започва цялостна реконструкция на бул." Искърско шосе" в ж.к."Дружба". Движението няма да бъде затваряно, ще се работи поетапно. На мястото ще бъде въведена временна организация на движението. В участъка ще бъде подменен и около 900 метра трамваен релсов път, съобщи зам.-кметът на София Дончо Барбалов и добави, че предстои и промяна в..

публикувано на 19.06.19 в 18:26
За Кирил това няма да е първата кампания, свързана с книги

С раздаване на 500 нови книги започва кампанията "Книжна София"

500 книги ще бъдат раздадени на минувачи по ул.„Витоша“ през следващата седмица. Акцията е част от кампанията „Книжна София“, която ще разпространява печатни произведения на едни от най-оживените места в града, като има идея дори да се създадат и библиотеки във всички метростанции. Целта на инициативата е повече хора да имат достъп до книги и..

публикувано на 19.06.19 в 18:08

Камерен оркестър "Класика" закрива сезона с разнообразен Летен концерт

Камерен оркестър "Класика" ще закрие сезона с Летен концерт в Католическата катедрала "Свети Йосиф" в столицата. Диригент е д-р Пол Риджуей - американски музикант, който от години живее и твори в България. Отдавна искаме д-р Пол Риджуей да бъде наш диригент, сега остана в България и се съгласи. Много сме доволни, много добре работихме...

публикувано на 19.06.19 в 16:59
Милка Христова

Проверката на "Чистота Искър" провокира въпроси към Фандъкова

Заместник-председателят на Столичния общински съвет от БСП Милка Христова тази сутрин е внесла официално питане до кмета на София, свързано с констатациите от проверката на "Чистота Искър". Христова настоява да получи информация дали има нарушаване на Закона за обществените поръчки, конфликт на интереси и установени ли са злоупотреби от страна на..

публикувано на 19.06.19 в 16:43

Няма да затварят изцяло ул. "Каменоделска"

Ремонтът на ул. "Каменоделска" трябва да приключи до 15 септември, съобщи при проверка на обекта кметът на София Йорданка Фандъкова. Улицата няма да бъде затваряна цялостно, както беше обявено по-рано. Движението на автомобили в момента се извършва от ул. Първа българска армия в посока центъра.  Движението за автомобили трябваше да бъде затворено на 17..

публикувано на 19.06.19 в 16:28

Галерия "Структура" - между Сирак Скитник и "Кама Сутра"

Огромен скандал се разрази не само в арт средите, но и в цялото общество, покрай откритата на 30 май в галерия “Структура” изложба „Модернизъм и авангард. Българската перспектива“ с творби от частната колекция на рекламиста Николай Неделчев. Около десетина дни след откриването се появи първата информация, че в експозицията има фалшификат -..

публикувано на 19.06.19 в 16:06