Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Димитър Илиев: Аз съм щастлив човек, животът ми минава на висока скорост

Желанието и целта са по-важни от спонсорите, смята рали легендата
| обновено на 07.08.17 в 12:48
Снимка: Личен архив
Тази седмица в "Кой кой е" ви представихме един от най-успешните български автомобилни състезатели. Димитър Илиев - име, което вече е написано с големи букви в Залата на славата на българския рали спорт.

В разговорът ни може да чуете как и кога започва всичко. Как баща му Владимир Илиев има огромна заслуга за пътя, по който Митко е тръгнал, но и една друга легенда е наклонила още повече везните - Илия Чубриков.

Именно когато Митко Илиев още като дете е видял Рено-то на Чубриков на един завой да изкарва огън през ауспуха, е разбрал, че ще се занимава с това. Дори наскоро е закупил същата тази кола на Чубриков и в момента работи по нейното пълно реставриране.

Кои са важните моменти и хора в живота му, кое е първото, кое е любимото състезание, коя и кога е първата катастрофа и колко трудно се взима решението да се откажеш от това, с което си се занимавал цял живот - чуйте в интервюто на Константин Лавсов с Димитър Илиев.


ВИЖТЕ ОЩЕ

АРЕ да се образоваме

Новият социално-образователен проект "Апетит за образователна промяна" стартира със събития, свързани с развитието на децата извън училище. Програмата е насочена към ученици от 4 до 10 клас, като целта е да се създаде среда, в която да се до обогатяват вече придобитите в училище знания и умения с помощта на практическо обучение.  Първата серия от..

публикувано на 20.07.18 в 17:01

Боклукът няма място в планината

Планината е място, където да отидем на разходка, на излет, да спортуваме, да се срещнем с приятели, да се насладим на невероятно чист въздух, тишина и спокойствие.  В последните години, обаче, планината се превръща и в място, където да караме кола, да палим огън, да изхвърляме боклука си в импровизираните кошчета около хижите и по екопътеките, или ако..

публикувано на 20.07.18 в 14:50

Над 200 хил. лева планира Столичната община за ремонти на църковни храмове

Над 200 хил.лв. е сумата, която кметът на София Йорданка Фандъкова предлага да бъде отпусната за строителство и рекострукция на църковни храмове през тази година. От няколко години Столичният общински съвет утвърждава средства за подкрепа на духовните общности, като се очаква докладът с предложението да бъде приет на следващото заседание на Съвета..

публикувано на 20.07.18 в 14:37

Mr. VоG налива догоре това лято

„Проекти крадени, милиони гледания купени… Наливай догоре!“ - още първите думи в новото парче „Наливай догоре“ на Mr. VоG в колаборация с мистериозния артист, криещ се под арт псевдонима OPSA, са предпоставка за тотален хит. А като добавим денс бийта, саркастичния текст и якото видео, със сигурност песента ще бъде сред любимите на всички диджеи...

публикувано на 20.07.18 в 14:34

Th13teen Arts: В търсене на най-добрия творчески предприемач

Стартира четвъртото издание на конкурса за най-добър предприемач в творческите индустрии - Th13teen Arts , който е организиран от Nu Boyana Film Studios. Целта на конкурса е да подкрепи предприемачите в областта на творческите индустрии в България, да насърчи предприемаческата инициативност и да открои успешните творчески предприятия в страната ни...

публикувано на 20.07.18 в 15:50