Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Започнаха единичните изпитания на метровлаковете по третата линия

Започнаха единичните изпитания на метровлаковете по третата линия. Преградни стени ще осигуряват безопасността на пътниците на пероните. Те ще се отварят автоматично, за да бъдат избегнати инциденти. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова след..

публикувано на 24.04.19 в 18:38

На 25 и 29 април спират движението на камионите над 12 т. по автомагистралите

Във връзка с предстоящите великденски празници, между АПИ, ГД "Национална полиция" и ДАИ днес беше подписана съвместна заповед за спиране от движение на камионите над 12 тона по републиканските пътища и автомагистралите в пиковите часове на 25-ти и 29-ти..

публикувано на 24.04.19 в 17:31

Изпитват новите влакчета на метрото

Започват тестовете на новите влакове на софийското метро. Те ще се движат от метростанция „Красно село“ до метростанция бул. „България“. На тестовете ще присъства столичният кмет Йорданка Фандъкова, която..

публикувано на 24.04.19 в 09:53

Удължават споделеното трасе по "Константин Величков" до бул. „Никола Мушанов“

Започна ремонтът на компрометираните участъци, появили се след зимата по обособеното трамвайно трасе (споделено с автобусите) по бул. „К. Величков“ в участъка от бул. „Акад. Иван Ев. Гешов“ до „Сливница“. Работата по трасето трябва да приключи до..

публикувано на 22.04.19 в 17:56
Чешкото попълнение на трамвайния парк няма да има нужда от преправяне, за да се движат по софийските улици

Купуваме чешки трамваи, 80 пъти по-евтини от чисто новите

С цел подобряване на комфорта при пътуване с градския транспорт, Столичният общински съвет прие доклад за купуване и доставка от Чехия на 10 трамвая "втора употреба" в добро експлоатационно състояние. Те ще движат по линиите 20 и 22 . В момента..

публикувано на 18.04.19 в 17:50

Инцидент в Искърското дефиле спря влаковете в района

Човек е бил блъснат от влак в района на Искърското дефиле при гара Лакатник, което е довело до сериозно забавяне на влаковете от и към Северозападна България. Бързият влак София - Варна престоява в гара Лакатник, а бързият влак по направление Горна..

публикувано на 18.04.19 в 09:20

ИПБ иска национална кампания за преглед на изкуствените неравности по пътищата у нас

Институтът за пътна безопасност призова държавните органи да започнат национална кампания за преглед на изкуствените неравности по пътищата в България. "Изпратили сме искане до Главния прокурор, Председателя на АПИ, Областните управители и кметове на..

публикувано на 17.04.19 в 18:41

Трасето на тролей 7 - готово до края на май

До края на май трябва да е готово най-дългото тролейбусно трасе в София - това на линия 7, която ще свързва ж.к.„Манастирски ливади“ с кв.„Лозенец“ и ж.к.„Люлин“.  Заради изграждането на третата миния на метрото, и по специално станцията на ъгъла на..

публикувано на 17.04.19 в 17:32

Пътна полиция със засилени проверки до 24 април

От днес до 24 април Пътна полиция ще осъществява засилен контрол на водачите на моторни превозни средства за употреба на алкохол, правоспособност и използването на обезопасителни средства. Специален акцент ще бъде поставен към водачите на мотоциклети...

публикувано на 17.04.19 в 16:43

Какви са стимулите за купуването на електромобил

В последно време в цялата страна се правят стъпки към това да се стимулира закупуването на електромобили - с данъчни облекчения, изграждане на повече зарядни станции, безплатно паркиране в синя и зелена зона в София. Въпросът обаче е готови ли сме като..

публикувано на 15.04.19 в 18:22