Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Снимка


Посетете Трафик София и във Фейсбук


Всеки делничен ден след новините в 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути.

Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.

Как протича ремонта на тротоара на ул. “Цар Петър“?

Сега обръщаме внимание на една тема, която вълнува столичани не от скоро- ремонта на тротоара на ул. „Цар Петър“ в участъка между ул. „Шандьор Петьофи“ и бул. „Ген. Скобелев“. Ремонтни дейности се извършват около цялата сграда на Софийският районен..

публикувано на 23.05.17 в 19:01

СОС не удължи договори за автобусни линии с частен превозвач

Столичният общински съвет /СОС/ не прие удължаването на договорите за обществен превоз на пътници по основни автобусни линии с превозвача "Карат-С". Не всички общински съветници на ГЕРБ бяха в залата и така докладът не събра необходимият брой гласове, за да..

обновено на 18.05.17 в 18:57
Обществено обсъждане за ремонта на бул.

Всички предложения за ремонта на бул. "Дондуков" ще бъдат взети под внимание

На обществено обсъждане за предстоящата реконструкция на бул. „Княз Александър Дондуков" в участъка от ул. „Кракра" до Младежкия театър, столичани и представители на Столична община обсъдиха бъдещото оформление на софийския булевард. Редица граждани и..

публикувано на 17.05.17 в 18:30

Пожарната получи специализирано оборудване от Швейцария

Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ получи дарение под формата на специализирано оборудване, предоставено от Федералната служба по защита на населението на Швейцария за нуждите на териториалните структури на пожарните дирекции в..

обновено на 12.05.17 в 10:55

Обявяват обществената поръчка за тикет системата в градския транспорт утре

Утре ще бъде обявена обществената поръчка за тикет системата в столичния градски транспорт. Документите за кандидатстване в нея ще се приемат 60 дни, а за изпълнението са предвидени 24 месеца. Срокът за реализирането на системата бе удължен..

публикувано на 11.05.17 в 18:30

Обсъждат безплатния транспорт в дните с повишено замърсяване на въздуха

Столичният общински съвет да приеме до края на май Програмата за управление на качеството на атмосферния въздух. На това се надява зам.-кметът по направление „Зелена система, екология и земеползване” Йоана Христова. Тя очаква мерките за намаляване на..

публикувано на 10.05.17 в 18:17

Мерките на Пътна полиция за празниците

Засилен трафик по пътните артерии се очаква в началото и края на почивните дни. От Пътна полиция по-рано днес дадоха пресконфренция за мерките, които са въведени на пътя с цел облекчаване на трафика. От КАТ призовават шофьорите да не използват за..

публикувано на 05.05.17 в 18:20

Как протече общественото обсъждане на бъдещия бул. "Дондуков"

Обществено обсъждане за реконструкцията на „Княз Ал. Дондуков" се състоя в дирекцията на главния архитект Здравко Здравков. На срещата присъстваха зам.-кметът Евгени Крусев и представители на КАТ. Обсъждането премина при изключителен граждански..

публикувано на 01.05.17 в 18:29

Иновативно осветление с регулируема светлина по бул. "Мария Луиза"

Екип от транспортния отдел на Софийска община извърши проверка около поставянето на нови стълбове и осветление в близост до Централната жп гара в София. Започната е реализацията на проекта за подмяна на уличното осветление по бул. „Мария Луиза“ в участъка..

публикувано на 28.04.17 в 18:30

Мерките на "Пътна полиция" за безопасността в София

По време на извънреднoто заседание на Столичния общински съвет съветниците се запознаха с дейността на институциите през изминалата година за опазване на сигурността и обществения ред в столицата. Метално шаси, стари гуми, обелена боя, дървен интериор и..

обновено на 27.04.17 в 18:09