Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Снимка


Посетете Трафик София и във Фейсбук


Всеки делничен ден след новините в 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути.

Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.

Движението в подлеза на НДК е възстановено

Възстановено е движението в подлеза на НДК, съобщиха от пресцентъра на Столична община . Изтеглен е авариралият камион, който затрудняваше движението на тролеи в подлеза.

публикувано на 20.02.17 в 08:50

В София въвеждат проект за приоритизация на движението на градския транспорт

Новата система за управление на трафика в София ще осигурява зелена вълна за преминаването и на градския транспорт. Столичната община е инвестирала 10 милиона евро по европроекта за модернизиране на кръстовищата. Приоритизация е въведена за..

публикувано на 16.02.17 в 20:06

Умни светофари сами светват "зелено" на линейките

Днес беше извършен първият тест на системата за приоритизиране на движението на линейки в София. Броят им е около 100, а целта е всяка от тях да бъде оборудвана с устройство за сигнализация. При приближаване на кръстовище, светофарната уредба на него..

публикувано на 15.02.17 в 18:37

Двустранните констативни протоколи при ПТП вече няма да се регистрират в КАТ

Комисията за финансов надзор (КФН) прие окончателно изменения в Наредбата за документите и реда за съставянето им при пътнотранспортни произшествия и реда за информиране между Министерството на вътрешните работи, Комисията за финансов надзор и..

публикувано на 14.02.17 в 17:40

Следобед отварят тунел "Ечемишка"

Около 15.00 часа ще бъде възстановено движението в тунел „Ечемишка“ на автомагистрала „Хемус“, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. След приключването на следствените действия в тунел „Ечемишка“ и работата на специално назначената от АПИ..

публикувано на 13.02.17 в 11:50

Започват засилени проверки на товарни автомобили и автобуси

Засилени проверки на товарните автомобили и автобусите ще се правят в страната от днес до 19 февруари, съобщиха от ГД "Национална полиция".  Операцията се осъществява във всичките държави-членки на европейската организация на службите на пътната полиция –..

публикувано на 13.02.17 в 09:04

Инцидент спря метрото в участъка "Младост 1" - "Стадион "Васил Левски"

Възстановено е движението на метрото през метростанция „Жолио Кюри“. Поради инцидент с хвърлила се жена пред мотриса, движението на влаковете от спирка "Младост 1" до Национален стадион "Васил Левски" бе спряно за около два часа. Екипи на пожарната,..

обновено на 11.02.17 в 14:45

Планират въвеждане на еднопосочно движение в централната градска част

Въвеждане на еднопосочно движение в централната градска част, планират от Столичната община. Очаква се така да се избегне транзитният трафик и да се намали замърсяването на въздуха. Новата организация ще засегне булевардите „Дондуков“ и „Цар..

публикувано на 10.02.17 в 18:13

В София започнаха проверки за вредни емисии от автомобилите

Мерките за по-чист въздух, които от Столичната община обявиха днес, са различни и обхващат, както горивото, с което се отопляват много столичани, така също и градския транспорт, но касаят също и автомобилите. Ще има по-строг контрол върху пунктовете за..

публикувано на 08.02.17 в 18:55

Ограничава се движението при 9-и километър на магистрала "Люлин"

Ограничава се изцяло движението при 9-и километър на автомагистрала "Люлин" в лявото платно в посока София, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Трафикът ще се осъществява двупосочно в дясното платно в тази част от магистралата в продължение на..

публикувано на 08.02.17 в 10:23