Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


Публикации

Започна ремонтът на улица "6 септември"

Днес започна поставянето на металните огради за осигуряването на ремонта по улица „6 септември“, в участъка между улиците „Аксаков“ и „Славянска“. До средата на април се очаква да бъдат обновени пътните и тротоарни настилки. Ремонтът ще бъде извършен..

публикувано на 20.02.19 в 16:31

Готов е проектът за велоалея от Банкя до "Люлин"

Администрацията на Район “Банкя” на Столичната община е инициатор за изграждане на велоалея, която да свързва град Банкя с жилищен комплекс “Люлин”, а оттам и с центъра на столицата. Вече е изготвен проектът за регулационния план и предстои той да бъде..

публикувано на 16.02.19 в 14:14

"eCall" спасява при пътен инцидент с автоматично предаване на данни

След 31 март 2018 г. всички нови леки и лекотоварни моторни превозни средства, продадени в Европейският съюз, трябва да са оборудвани с eCall устройство, базирано на спешния телефон 112. " eCall може да се задейства ръчно от пътниците или автоматично,..

публикувано на 15.02.19 в 16:55

Граждани: Проектът за жп линията Елин Пелин – Септември трябва да се преразгледа

Граждани искат преразглеждане на проекта за модернизация на жп линията Елин Пелин–Септември. Според тях ще бъдат налети милиарди и железницата пак ще бъде неконкурентоспособна, спрямо автомобилния транспорт. Проектът изоставя Вакарел и Костенец,..

обновено на 14.02.19 в 18:28

КНСБ започва борба със сивата икономика в автомобилния бранш

КНСБ започва проект за борба със сивата икономика. Една от областите, в които ще се търсят проблемите е автомобилният сектор, защото старият автопарк в България отваря широко вратите на нерегламентиран внос на резервни части, на работа в нелегални сервизи..

публикувано на 13.02.19 в 18:38
Петя Аврамова

АПИ е спазила закона при избора на стротиел на тунела "Железница"

Агенция "Пътна инфрасктурктура" е действала изцяло според Закона за обществени поръчки при избор на изпълнител за строителството на тунела "Железница", обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова по време на общото..

публикувано на 12.02.19 в 18:20

Подозрителни куфари блокираха част от околовръстното

Рано тази сутрин движението на участък от Околовръстното в София беше затворен. Движението беше спряно в участъка от Националния исторически музей до отбивката за кв. "Драгалевци". В 5.20 сутринта е подаден сигнал до полицията за подозрителни..

публикувано на 11.02.19 в 08:19

Пускат най-дългото тролейбусно трасе в София през пролетта

През месец април се очаква да пуснато в движение най-дългото тролейбусно трасе в София - цели 14 километра. В момента се изгражда инфраструктурата по бул. "Фритьоф Нансен", бул. "Черни връх" и бул. "Арсеналски". Тролеят ще е с номер 7 и ще се движи от..

публикувано на 08.02.19 в 12:19

Нужен е динамичен контрол за намаляване на верижните катастрофи

Верижните катастрофи са системен проблем. Част от решението му е контролът от страна на „Пътна полиция“ да стане от статичен динамичен. Полицаите трябва да се оборудват с техника, която им позволява в движение да следят за превишена скорост и неспазване..

публикувано на 07.02.19 в 11:17

Промени в движението на кръстовищието бул. "Черни връх" и ул. "Филип Кутев"

От 5 до 22 февруари е в сила временна организация на движението на кръстовищието на бул. "Черни връх" и ул. "Филип Кутев". Във връзка с изграждането на два отливни канала в зона „Хладилника - Витоша“, район „Лозенец“, лентите за движение по бул...

обновено на 04.02.19 в 16:29