Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Снимка


Посетете Трафик София и във Фейсбук


Всеки делничен ден след новините в 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути.

Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.

Автоподелението "Малашевци" отвори врати за безопасността на децата

Представители на Пътна полиция и водачи на градски автобуси изнесоха беседа по пътна безопасност пред деца от няколко столични детски градини. Инициативата е в рамките на деня на отворени врати в поделение „Малашевци“ на Столичния автотранспорт...

публикувано на 20.09.17 в 18:19

В София ще има 63 зарядни станции за електромобили

63 зарядни станции за електрически автомобили ще бъдат изградени на територията на Столичната община. На заседание на Столичния общински съвет миналата седмица общинският съветник инж. Симеон Славчев внесе предложението програмата "Стимулиране на..

публикувано на 19.09.17 в 18:32

Какво се случва зад вратите на ЦГМ

По време на европейската седмица на мобилността в Центъра за градска мобилност (ЦГМ) на бул. „Тодор Александров“ 42 се проведе Ден на отворените врати. Всеки, който желае, можеше да надникне в главната диспечерска зала и да разбере как функционира..

публикувано на 18.09.17 в 18:05

Какво е бъдещето на електрическия градски транспорт в София

„Споразумение на релси“ подписаха от Съюза на транспортните синдикати в България заедно с Индустриалния клъстер електромобили. Споразумението е насочено към широка обществена подкрепа на електрическата мобилност, а трамваите и тролеите са част от..

публикувано на 18.09.17 в 17:30

Двоен скок на продажбите на електрически превозни средства у нас

Интересът в България към електрическите превозни средства се увеличава, като за последната година двойно са нарастнали продажбите на електровелосипедите и мотопедите. Общият брой на електрическите превозни средтсва у нас е 2500, сочат данните на..

публикувано на 14.09.17 в 18:35

Пешеходци по пътното платно на бул. "Прага"

Движението по асфалтирания булевард "Прага" беше възстановено преди 10 дни - на 3 септември. Линиите на градския транспорт вече се движат по булеварда. Ремонтът обаче не е напълно завършен - все още се изграждат нови тротоари. За пешеходците и пътуващите..

публикувано на 13.09.17 в 19:56

Кампанията „Убий скоростта, спаси дете“ започна с боядисването на пешеходни пътеки

Кампанията „Убий скоростта, спаси дете“ започна с боядисването на пешеходни пътеки в центъра на София, а столичният кмет Йорданка Фандъкова призова водачите на автомобили да бъдат внимателни при шофиране. Фандъкова допълни още, че за първия учебен ден ще..

публикувано на 12.09.17 в 19:12

На какви уловки можем да се натъкнем, когато застраховаме автомобила си

Комисията за защита на потребителите извършва анализ на общите условия на застрахователните компании, като фокусът в момента е върху автомобилните застраховки. На какви уловки можем да се натъкнем, когато застраховаме автомобила си? Новият..

публикувано на 08.09.17 в 17:30

По-малко катастрофи през летните месеци отчетоха от МВР

43-ма загинали на пътя по-малко през летните месеци на годината отчете МВР. От Пътна полиция обясниха, че катастрофите у нас, станали през юни, юли и август, са с 216 по-малко от същия период на миналата година. Причините, според МВР, са засилените..

публикувано на 07.09.17 в 18:34

Симеон Славчев: Нужен е фонд, който да отпуска средства за електромобили

На 14 септември предстои заседание от новия политически сезон, на което Симеон Славчев - общински съветник в Столичния общински съвет, ще настоява програмата "Стимулиране на електрическата мобилност в София" да стане един от основните приоритети на..

публикувано на 05.09.17 в 18:26