Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Снимка


Посетете Трафик София и във Фейсбук


Всеки делничен ден след новините в 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути.

Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.

Ощетени ли са таксиметровите шофьори заради патентния данък, който плащат

Краят на годината приближава и таксиметровите шофьори трябва да входират документите за нови разрешителни за 2018 година. Съгласно Закона за автомобилните превози - чл. 24, таксиметровите превози на пътници се извършват от регистрирани превозвачи..

публикувано на 20.11.17 в 18:00

Бул. „Княз Александър Дондуков" окончателно готов до първи декември

Булевард "Княз Ал. Дондуков" вече е отворен за движение. Ремонтът на булеварда бе една от най-обсъжданите теми през последните месеци, а дебатите бяха за това, дали да се запазят паветата, или не, както и доколко е качествена самата реконструкция на тази..

публикувано на 20.11.17 в 17:40

Показаха новите метровлакове за София

Представители на "Метрополитен" ЕАД разгледаха във Варшава нови метровлакчета, предназначени за третия метродиаметър на софийското метро, съобщи ТранспортПублични . Мотрисите Inspiro се изработват от консорциума Siemens-Newag и ще бъдат доставени през..

публикувано на 20.11.17 в 14:41

Ще изчезнат ли важни трамвайни линии в София

Преди дни общинският съветник Войслав Тодоров обърна внимание, че на страницата на столичното Направление "Архитектура и градоустройство" е публикувано изменение на Общия устройствен план, което предвижда премахването от движение на ключови трамвайни..

публикувано на 17.11.17 в 18:30

Толерантни ли сме на пътя?

Всеки ден, всеки един от нас бърза за някъде, все за нещо не достига време. И в това динамично ежедневие, човек си мисли за своите задачи и ангажименти, пропускайки да отчете правото и на другия.   В моментите, когато времето ни притиска, лесно се..

публикувано на 16.11.17 в 18:21

Пускат движението по ул. "Тодор Каблешков"

От утре, 16 ноември, се възстановява движението по ул. „Тодор Каблешков“, в участъка от бул. „Братя Бъкстон“ до големия хипермаркет преди  бул. „Цар Борис III“. Предстои да бъде пуснато движението и по бул .„Дондуков“ - в участъка от ул. „Раковски“ до бул...

обновено на 15.11.17 в 17:39

"Академия за зимно шофиране" събира поулярни личности от бизнеса и медиите

На паркинга на Националния стадион "Васил Левски" стартира "Академия за зимно шофиране". Популярни личности от българския шоу бизнес и телевизионен ефир се включват в социалната инициатива в подкрепа на разумното шофиране и придобиване на опит...

публикувано на 15.11.17 в 10:39

Синя зона и в центъра на Своге

Община Своге въвежда синя зона в центъра на града. Проектът за определяне на зоната за платено паркиране вече е изготвен, предстои обществено обсъждане, съобщи пред Радио София зам.-кметът Георги Петков . Причината - липсата на места за паркиране в..

публикувано на 14.11.17 в 18:27

Йорданка Фандъкова за столичните ремонти и подлеза при с. Казичене

Изграждане на пешеходен подлез на Източната тангента, при с.Казичене, са обсъждали на среща кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова и директорът на агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов . Преди време жители отново протестираха с..

публикувано на 13.11.17 в 17:45

За втора поредна година патентен данък "тормози" такситата

През изминалата година правителството гласува промени в Закона за местните данъци и такси и така таксиметровите автомобили вече втора година се облагат с патентен данък, вместо с корпоративен. Според закона, всяка община трябва да определи размера на..

публикувано на 13.11.17 в 17:30