Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Трафик София

Всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. на честотите на Радио София даваме пълна информация за актуалната трафик обстановка в столицата: затворени улици, ремонти, задръствания, закъснение на градския транспорт и алтернативни маршрути. Поднасяме ви цялата трафик информация с добро настроение и в компанията на много от любимата ви музика.


СнимкаПосетете Трафик София и във Фейсбук


До 2020 г. жертвите по пътищата трябва да бъдат намалени наполовина

Десетки организации по пътна безопасност, представители на Министерство на вътрешните работи, Министерството на транспорта, и Министерство на регионалното развитие и благоустройството проведоха обществено обсъждане на проект на Законите за движението по..

публикувано на 23.04.18 в 18:54

18 млн. лв. ще бъдат инвестирани в спирките на София

18 млн. лв. ще бъдат инвестициите в спирките в столицата. 2610 обекта ще бъдат обновени чрез консеционна процедура. Спирките ще съдържат задължителни съоръжения като пълният набор от тях включва - информационен и рекламен елемент, спиркознак, кошче,..

публикувано на 20.04.18 в 12:19

В София предстои нов тежък строителен сезон

Това лято предстои нов тежък строителен сезон, в който Столичната община предвижда да извърши големи и интензивни ремонти на няколко от софийските улици и булеварди. Основната цел на Общината е да продължи с ремонтите на най-нуждаещите се пътни..

публикувано на 18.04.18 в 16:37
Водачът на това МПС със сигурност се нуждае от своевременна и надеждна диагностика

Безплатна диагностика за претърпели черепно-мозъчни травми

Кампания за безплатни прегледи на хора, пострадали при пътно-транспортни произшествия с черепно-мозъчни травми, започва Българската асоциация на пострадали при катастрофи. В специализиран кабинет за лечение на травми на шията и главата,..

обновено на 17.04.18 в 18:17

Отново промени в движението заради мача ЦСКА - "Левски"

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) съветва шофьорите да изберат алтернативни маршрути, за да избегнат натоварванията преди и по време на предстоящия мач между отборите на „Левски“ и ЦСКА. Срещата между футболните клубове ще се проведе на..

публикувано на 17.04.18 в 17:52

КАТ стартира акция за контрол на скоростта

След множеството катастрофи, които станаха през този уикенд, започвайки със злощастния пътен инцидент от петък 13-ти, „Пътна полиция“ даде брифинг по повод предстоящата специализирана полицейска операция за контрол на скоростта. Целта е да..

публикувано на 16.04.18 в 17:45

Въвежда се организация на движението за рехабилитация на южното платно на ул. „Тодор Каблешков”

Въвежда се организация на движението за рехабилитация на южното платно на ул. „Тодор Каблешков” в София, съобщиха от  Столичната община. До 24.00 часа на 11 май 2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Тодор..

публикувано на 11.04.18 в 08:56

МВР засилва проверките на трафика по празниците

В сградата на МВР бяха представени мерките във връзка с предстоящите почивни дни и празници. От отдел "Пътна полиция" увериха, че ще има активно присъствие на полицейски служители при всички  входно-изходни артерии на големите градове, по главните..

обновено на 06.04.18 в 09:38

Наредбата за обществения транспорт ще спре делото за цената на еднократната карта за пътуване

Приетата Наредбата за реда и условията за пътуване с обществения градски транспорт на територията на Столичната община на практика ще спре делото за  повишаването на цената на еднократната карта за пътуване.  Делото ще се окаже безпредметно, тъй като има..

публикувано на 05.04.18 в 18:30

Представиха финалните промени в наредбата за градския транспорт

На брифинг в Столичната община бяха представени финалните промени в проекта за наредба за реда и условията за пътуване с обществения градски транспорт. След гласуването на наредбата утре, столичани ще могат да се използват услугата нощен транспорт от 7..

публикувано на 04.04.18 в 12:32