Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Щафетната обиколка на БНР се завърна

След 12-годишно прекъсване Щафетната обиколка на Българското национално радио се проведе за 42-ри път. Този път тя е посветена на 80 години БНР „Властелинът на ефира“.

В първа серия на щафетата четири по 200 метра курсантите от НВУ „Васил Левски“ – А. Калчев, С. Проданов, Т. Панов и С. Мутков станаха първи. Последваха ги четворките на Министерството на транспорта и Министерството на младежта и спорта.

Във втора серия – на Регионалните радиостанции, пловдивчаните Й. Данчев, А. Димитров и А. Кочев, водени от Ральо Ралев – бивш футболист и настоящ кмет на район „Северен“ в Пловдив първи пресякоха финала. След тях се наредиха отборите на Видин и на Шумен.

В трета серия на БНР победи четворката на дирекция „Мултимедийни програми“, главна редакция „Бинар“ начело с Милен Димитров, Азад Агасян, Иван Иванов и Веселин Бързанов. Последваха ги отборите на дирекция "Техника" и "Елит".

В четвърта серия екипът на информационна агенция „Крос“ – А. Банов, Г. Вълканов, В. Иванов и параолимпиецът Михаел Христов, двукратен световен шампион на скок на дължина, оставиха след себе си щафетите на вестник „Стандарт“ и на Нова телевизия.

В петата серия на електронните медии В. Видева, И. Илиев, С. Кьосев и Н. Ибришимов от БНТ победиха пред щафетата на „Господари на ефира“ и на телевизия "България Он Ер".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!